2777
2789
البته اینم قشنگ نیست کلا کتک خوردن یا زدن 😄  دیشب یکی به استارتر یه تاپیک میگفت مگه تو حیوونی ...

اين مردها رو بايد بگيري همچين پخته بزنيشون حق و حقوق زنا يادشون نره😁

ولي جداي از شوخي بدتر از مردهاي زن ستيز زنهاي زن ستيزن !!! تا وقتي اگاه نشن هيچي درست نميشه.

اين مردها رو بايد بگيري همچين پخته بزنيشون حق و حقوق زنا يادشون نره😁 ولي جداي از شوخي بدتر از مرده ...

زنان علیه زنان 👍😩

اینجا بیداد میکنه من که زیاد میبینم اینجا اصلا بیشترشون جمع شدن اینجا 😁😁 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنان علیه زنان 👍😩 اینجا بیداد میکنه من که زیاد میبینم اینجا اصلا بیشترشون جمع شدن اینجا 😁😁  ...

ميدوني اينجا جمع نشدن اتفاقا

مشت نمونه خرواره اين نشون ميده طرز فكر اكثريت زنهاي الان چجوريه و دل نگرانيشون فقط شوهرداريه و بس!

ديگه اينا رو نميشه درست كرد من منتظر نسل بعديم!!!

ميدوني اينجا جمع نشدن اتفاقا مشت نمونه خرواره اين نشون ميده طرز فكر اكثريت زنهاي الان چجوريه و دل ن ...

من توی اینستا محیطی برای خودم درست کردم که وقتی بازش میکنم پست هایی میبینم که دوست دارم ببینم یا کامنت های زیر پست در جهتی هستش که فکرمو باز میکنه آدم هایی که فالو کردن اون پیج ها رو هم طرز فکرشون شبیه همن ، حالا اون وسط یکی یه حرفی بزنه کلی آدم میان کامنت میذارن که توازن موافق ‌و مخالف محسوس هستش ، اما اینجا یه بار گفتم پوشش فلان زنی که میگی به خودش ربط داره کلی آدم حرف های زشت بهم زدن تازه کلی لایک هم میخوردن ، و توازن موافق و مخالف اینجا به سمت اون مدل زن ها و طرز فکرها بیشتر بود ! 

تنهای پیجی که زیاد حال نمیکنم با فالوعراش ولی اجبارا دارمش پیج نی نی بان هستش که بخاطر سوال هایی که میپرسن فالو دارم فقط خدا نکنه یه خانومی مشکلی داشته باشه سوال بپرسه کامنت ها وحشتناکن ! ماشالا همه هم یه پا خانوم جلسه ای و دنیا دیده میبینن خودشون رو ! تو واقعیت تنها الگوشون از زن بودن مادر مادربزرگ و خاله و خانوم همسایه شون هستش بخدا ! 

اینجا بیشتر بخاطر نی نی و مسایل بارداری اومدم تو تاپیک های خواهر شوهر و‌ جاری نمیرم زیاد مگه بخوام یکم حرص بخورم میخونم 😁 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
البته اینم قشنگ نیست کلا کتک خوردن یا زدن 😄  دیشب یکی به استارتر یه تاپیک میگفت مگه تو حیوونی ...

با اين طرز فكراشون چه قدرم پشت هم هستند ، بايد قبول كنيم تعدادي از خانمها اتحاد ندارند ، همبستگي ندارند ، دغدغه لباس عيد و طلا و اينا مهمترين ملاك واسه زندگيشونه 

١٢/٧ صداي قلب ني ني 
ميدوني اينجا جمع نشدن اتفاقا مشت نمونه خرواره اين نشون ميده طرز فكر اكثريت زنهاي الان چجوريه و دل ن ...

مادري كه خودش طرز فكرش مشكل داره چه طوري بايد نسل بعدي و بسازه چطوري بايد به پسرش حقوق و برابري و اموزش بده وقتي خودش هنوز  دركش نكرده 😔

١٢/٧ صداي قلب ني ني 
مادري كه خودش طرز فكرش مشكل داره چه طوري بايد نسل بعدي و بسازه چطوري بايد به پسرش حقوق و برابري و ام ...

بيشتر دختراي دهه هشتادي يا نودي رو ميبينم به اينده اميدوار ميشم

مثلا دخترخواهرشوهر خودم

خواهر شوهرم با تمام تلاشي كه ميكنه تا دخترشو مثل خودش يه زن زيردست و ضعيف باربياره با حرفايي مثل دخترا بلند نميخندن دخترا بازي پسرونه نميكنن دخترا الن ر بلن ولي دخترش بدجور جلوش وايميسه😃ميگه هر كاري داداشم بكنه منم ميكنم چه فرقي داره فقط هشت سالشه

منم بدجور حمايتش ميكنم جوري كه بعضي وقتا ناراحت ميشن

اين جور بچه ها رو زياد ديدم خداروشكر🙂

حداقل ميتونيم اميدوار باشيم🙏🏻

ديگه تو اين دوره و زمونه بيشتر زحمت تربيت بچه ها افتاده رو دوش اينترنت و سوشيال مديا

ميتونيم هرجايي تونستيم حرفمونو بزنيم شايد يه دختر بچه بخونه و ايندش تغيير كنه و اينده دنيا رو تغيير بده🙂