2777
2789

آره عزیزم البته اگر مشکلی نداشته باشی کلاً خوبه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله صد در صد  دامادم زنبور داره میگه این ژلا خیلی گرونه واسه نازاییی میگه عالیه

خب منظورتان همون نا باروری هست ..😊

نازایی قضیه اش فرق میکنه 😉 حالا کسی رو دید جواب گرفته باشه🧐

عزیزم منظورت از مشکل داشتن چی هست؟ 

انواع بیماری ها مثل تخمدان پلی کیستیک و فیبروم و پولیپ و.... تا جائیکه به تقویت تخمک مربوط بشه جواب میده من خودم برای آندومتریوز به ام گفتن بره موم بخور که راحت گیر نمیومد بعدش هم به ام گفتن ژل رویال هم خوبه ولی بیشتر برای تقویت اسپرم و تخمدان و بیماری های ایمنی خوبه در نهایت  بره موم گیر آوردم و بد نبود 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
خب منظورتان همون نا باروری هست ..😊 نازایی قضیه اش فرق میکنه 😉 حالا کسی رو دید جواب گرفته باشه🧐

همون نا باروری  

نمیدونم کسی رو دید جواب گرفته یا نه ولی میگه خیلی خوبه و بسیار مقوی و.... 

و خیلی گرونه

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
بره موم🤔 بعد نتیجه هم‌گرفتی عزیزم 

من دو ماه خوردم یک روز درمیون اندازه عدس نمیدونم تاثیر اون بود یا نه ولی وقتی میخواستم جراحی کنم در کمال ناباوری باردار شدم