2777
2789

چرا برات سخته؟

اگه وسطش افکارت میره جای دیگه اشکال نداره، هر روز انجام بده رفته رفته بهتر میشی

من انقد آرامش بخشه برام که وسطش خوابم میبره جدیدا🫠 

پادکست •این نقطه• شروعی برای تغیرات مثبت مَن:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ساله انجام میدم با افتخار💆🏻‍♀️💅🏽 توعم میتونی منم مثل خودت بودم ولی عین معجزست مدیتیشن انجام دادن ممکنه سخت باشه ولی انجام ندادنش خیلی سخت تره اینو دیر میفهمی 

چرا برات سخته؟اگه وسطش افکارت میره جای دیگه اشکال نداره، هر روز انجام بده رفته رفته بهتر میشیمن انقد ...

اره افکارم خیلی میاد جلو نمیزاره 

واقعا تاثیرشو ب چشمت دیدی ؟

چطوری دقیقا انجام میدی

من تو حالت نشسته انجام میدم پاهام مدل لوتوس 

دستام روی پاها و انگشتام  مودرا میگیرم 

ستون فقرات صاف چشما بسته اول به دم و بازدم توجه میکنم و بعد تک تک اعضای بدن  رو رها میکنم نباید عضلات منقبض بشه 

و بعد از ریلکسی بدن با موزیک هندگرام در سکوت تمرکز میکنم سعی میکنم به گذشته و آینده فکر نکنم ذهن خالی از دغدغه ها 

فقط و فقط لحظه حال صدای هندگرام صدای نفس هام 

عزیزم میشه ب منم یاد بدین چجوری باید انجام بدم ؟؟؟؟؟

من تو حالت نشسته انجام میدم پاهام مدل لوتوس 

دستام روی پاها و انگشتام  مودرا میگیرم 

ستون فقرات صاف چشما بسته اول به دم و بازدم توجه میکنم و بعد تک تک اعضای بدن  رو رها میکنم نباید عضلات منقبض بشه 

و بعد از ریلکسی بدن با موزیک هندگرام در سکوت تمرکز میکنم سعی میکنم به گذشته و آینده فکر نکنم ذهن خالی از دغدغه ها 

فقط و فقط لحظه حال صدای هندگرام صدای نفس هام 

اره افکارم خیلی میاد جلو نمیزاره واقعا تاثیرشو ب چشمت دیدی ؟

آره برای آرامش و تمرکز خوبه

با ویس های کی مدیتیشن میکنی؟ اینم خیلی مهمه

من با مدیتیشن های حسین اُرا مدیتیشن میکنم، خیلی مفید بوده

اوایل با یه آدمی که روانشناسی زرد گسترش میده مدیتیشن کردم، مدیتیشن جذب ثروت بود، تاثیر بسیار منفی توی زندگیم داشت، نه تنها ثروتی جذب نشد بلکه ضرر مالی سنگینی کردیم

خلاصه حواست باشه اگر ویس مدیتیشن میکنی، آدم واقعا دانایی باشه

مدیتیشن های حسین اُرا هم اگر خواستی توی کست باکس میتونی بری پیدا کنی، پادکست "این نقطه"

پادکست •این نقطه• شروعی برای تغیرات مثبت مَن:)