2777
2789
عنوان

سالن ویس .شبنم نظیف

339 بازدید | 21 پست

جدیدا خیلی تو پیج اینستا ایشون فعالم عروس های فوق العاده زیبایی درست میکنند .کسی میدونه چندساله تجربه داره ؟؟ایا از همون اول معروف بوده و سالن به این بزرگی داشته یا اینکه ابتدا یه ارایشگر خیلی معمولی بوده ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ب نظرم زیااادی دیگ تغییر میکنن عروساش..کلا با یه قیافه میرن با یه قیافه دیگ برمیگردن😐

بستگی به سلیقه مشتری داره . خودشون میخان اینجوری باشند وگرنه آرایش ساده و اروپایی هم زیاد داره 

فک کنم همه دوره هاش رو خارج از ایران گذرونده

اره تو .همه ی این ها مستلزم اینکه تو ایران بریم مدرک فنی حرفه ای را بگیریم بتونیم سالن بزنیم بعدش تخصصی ببینیم . شاید خودشم خارج از ایران همینقدرا پول داده . 

اره تو .همه ی این ها مستلزم اینکه تو ایران بریم مدرک فنی حرفه ای را بگیریم بتونیم سالن بزنیم بعدش تخ ...

یک سری اومده بود کرمان یه همایش یک روزه گذاشت برای سایه چشم. نفری دو میلیون گرفت

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤