2777
2789
عنوان

باردارم یا نه؟؟؟

151 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها الان دوازده روزه از پری گذشته و دوبار بیبی زدم منفی بود الان زیر شکمم بزرگ شده یعنی حامله ام؟؟

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا ۴ ۵ ماهگی شکم تغییر انچنانی نمیکنه

مخصوصا تو ۱۲ روز نفخ داری مثل من

یه بیبی چک گرون بخر ک دقیقتره تستش 

۱۲ روز تاخیر سابقه داشتی؟؟؟

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
دوازده رو گذشته حتما پریودیت داره عقی چلو میشه نامنظم شده.شکمتم جلوس شاید از نفخه قبل پریودیه

خیلی استرس دارم

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
عزیزم تا ۴ ۵ ماهگی شکم تغییر انچنانی نمیکنه مخصوصا تو ۱۲ روز نفخ داری مثل من یه بیبی چک گرون بخر ک ...

سه چهار ماه هم شده تاخیر داشته باشم ولی ایندفعه از دستمون در رفت

عزیزان لطفا بخاطر بی بی چک نگین منفیه .من تا روز ۱۵بعد پریودی بی بی چک زدم همش منفی بود اخرش آزمایش بتا دادم گفت بارداری. شاید باورتون نشه چند روز پیش بی بی چک داشتم گفتم بزنم بازم منفی بود مثلا هشت ماهمه😂

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
خیلی استرس دارم

منم ییار اینطور شدم.پریودیم همش 28روز بود اما اون بار روز40بودم که پریود نشدم.یی بی زدم منفی بود.پس چرا پریود نمیشدم.رقتم ازپایش دادم منفی بود.بعدشم پرسود شدم.خوب پریودی دیگه عقب جلو میشه

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
عزیزان لطفا بخاطر بی بی چک نگین منفیه .من تا روز ۱۵بعد پریودی بی بی چک زدم همش منفی بود اخرش آزمایش ...

😂😂😂😂😂

وای نکنه برا منم مثل تو بشه؟؟؟😱😱😱

سه چهار ماه هم شده تاخیر داشته باشم ولی ایندفعه از دستمون در رفت

یعنی ۳ ۴ ماه پریود نشدی تاخیر داشتی🤐🤐🤐

نمیدونم ولی بدن خیلیا بیبی چک نشون نمیده بارداری رو برو آز بده نهایتش ۳۰ تومن میشه ولی خیالت راحت میشه

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗