احتمالا بخاطر پریود نشدنته عزیزم منم هو وقت پریود نشم شکمم بزرگ میشه
من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿☻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزان لطفا بخاطر بی بی چک نگین منفیه .من تا روز ۱۵بعد پریودی بی بی چک زدم همش منفی بود اخرش آزمایش ...
عزیزم ببخشید اینو میپرسم اگه دوست داشتی جواب بده
شما ویارت چیه؟ بچه تو سونو اولی کدوم سمتت بود؟
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
ویارم از همون اول نبود از هفته ی هفت و هشت حالت تهوع ام شروع شد اکثرا هم شبا بالا میاوردم نه صبحا .پوستم به شدت خشک شده صورتمو میشورم در جا باید کرم بزنم بیشتر عاشق شوری و ترش بودم سبزی و خیار و این چیزا خیلی میخوردم .سرم موقع ویار به شدت درد میکرد جوش و اکنه زده بود پیشونیم بچه اول سمت چپ بود ولی از وقتی بزرگتر شده اکثرا سمت راستمه .همون اوایلم بیشتر تمایل داشتم سمت چپ بخابم یع نمه خفیف دلدرد داشتم تا ده هفتگی خخخخ چه کامل توضیح دادمت😀
تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
ویارم از همون اول نبود از هفته ی هفت و هشت حالت تهوع ام شروع شد اکثرا هم شبا بالا میاوردم نه صبحا .پ ...
مرسی عزیزم 😘 منم علائم شما رو دارم 😊
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم