2777
2789
عنوان

پیشنهاد خودمون برای آی وی اف

317 بازدید | 59 پست

سلام

من یکسال و دوماهه اقدامم

۳ماهه دارو استفاده کردم

و اینبار آی یوآی شدم و روز۱۵جوابش منفی بود 

۲۴سالمه و تنبلی دارم و شوهرم یکم تحرکش کمه

ولی دیگه تحمل هردومون تموم شده و خسته ایم نمیخوام دیگه آی یو آی شم 

دکتر به پیشنهاد خودمون قبول میکنه آی وی اف شم ؟

میخوام امیدم بیشترباشه

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ای و اف خیلی سخته و پرهزینه مشکلتونم که جدی نیس خیلی هم نمیگذره از اقدامت بنظرم صبرکن..ولی اکثر دکترا قبول میکنن چون پول داره براشون

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای و اف خیلی سخته و پرهزینه مشکلتونم که جدی نیس خیلی هم نمیگذره از اقدامت بنظرم صبرکن..ولی اکثر دکتر ...

منم هیچ مشکلی نداریم جفتمون ولی چاره چیه از انتطار ک سخت تر نیس

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
اره.منم خودم گفتم گف باشه میکنم برات ای وی اف

شماهم خسته شده بودین ؟

انجام دادین؟

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
شماهم خسته شده بودین ؟ انجام دادین؟

اره منم 4ساله خستم از هر ماه انتطار...هیچ مشکلی هم نداریم جفتمون...داروهارو داده ک بعد عید ک پریودشدم شرو کنم ب امید خدا

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
ای و اف خیلی سخته و پرهزینه مشکلتونم که جدی نیس خیلی هم نمیگذره از اقدامت بنظرم صبرکن..ولی اکثر دکتر ...

پول برامـون مهم نیست 

ولی واقعا داریم ازلحاظ روحی اذیت میشیم 

گفتم وقتمو تلف نکنم و چیزی که شانسش بیشتره رو انتخاب کنم

وا تو فقط 3ماهه دارو خوردی

چه زود نا امید شدی

دکترم چرا قبول نکنه

10،15 میلیون پوله، قبول میکنه

اما بارداری با آی وی اف و میکرو اینا فک نکن سادس

اول اینکه احتمال اینکه جنین بگیره 30 درصده، اگرم باردار بشی بارداری پرخطر محسوب میشه کلی مکافات داره، استراحت مطلق میدن به خیلیا. تازشم احتمال چندقلوزایی بیشتر میشه که خیلی دردسر داره

اگه سنتون زیاد   نیست صبر کن 

ولی من ۳۰ سالمه ۱۰ ساله ازدواج کردم 

دکتر  که گفت  همون لحظه بدون مشورت شوهرم قبول کردم گفتم  دارو هام رو بنویس  😀

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
اره منم 4ساله خستم از هر ماه انتطار...هیچ مشکلی هم نداریم جفتمون...داروهارو داده ک بعد عید ک پریودشد ...

خداکنه دکتر منم قبول کنه و بعد عید شروع کنمـ

منتظرم پریود شم که برم دکتر بهش بگم

پول برامـون مهم نیست  ولی واقعا داریم ازلحاظ روحی اذیت میشیم  گفتم وقتمو تلف نکنم و چیزی ...

نمیخواام ناامیدت کنم ولی ای وی اف همچین درصد و شانس بالایی هم نداره..ولی هرچی صلاحته ان شالله جواب بگیری

من خودم سه ساله منتظرم ولی هنوز میخوام صبر کنم سمتش نمیرم

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
پول برامـون مهم نیست  ولی واقعا داریم ازلحاظ روحی اذیت میشیم  گفتم وقتمو تلف نکنم و چیزی ...

شانس بيشتر هست اما نه در اون خد عزيزم

تو اي يواي حدودا ١٥ تا ٢٠ درصد هر بار

تو اي وي اف ٣٠ درصد شانس بارداري هست هر بار