2777
2789

اسکیرن پیامای الانو میزارم اپا انقده حالم بده که نمیتونم بنویسم لطفا برین اول اون تاپیکمو که نوشتم خواهرا کمک کنین شما بودین چی کار میکردین رو بخکنین بعد تاپیک قبلیم بعد بیایین اسکرینارو ببینین بگین چی کار کنم

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

فقط اینو بگم که خونوادم پشتم نیستن خیلی اذیت میکنن مخصوصا میگن دخترتو نیار

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

هستین اسکرین بزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووه چه مسیر طولانی ای همینجا میگفتی خب

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

اینجا که مبام میگم شوهر من دو تا گوشی داره همیشم رمز داره رمزاشم هی عوض میکنه الان ۷ ساله نکنه اینم داره خطا میکنه همش دلشوره دارم هیج جوره ام نمیتونم بفهمم😔

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹