2777
2789
عنوان

زیبایی ناخن

234 بازدید | 15 پست

سلام میخواستم بدونم کسی راهی میتونه پیشنهاد بده که پوست دور انگشت رو‌نکنیم و ناخن هامونو نجوییم دستام خیلی بد شدن 😔

تعداد رای : 6
نظرسنجی
1
6
100%
1
0
0%

سبزی زیاد بخور با کلسیم که این پوستای دور انگشتات نباشه

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزی زیاد بخور با کلسیم که این پوستای دور انگشتات نباشه

دقیقا

به خاطر کمبود کلسیم کنار ناخن بوسته بوسته میشه

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

من خودم یه عکس ناخن خراب و زشت از نت برداشتم و اونو سیو کردم

بعد از ناخن های خودم عکس گرفتم 

تصمیم گرفتم ک اصلا دست بهش نزنم تا به اون روز عکس نت نیفته ،،  خداروشکر دوهفتس سر عهدم موندم،، یه لاک هم خریدم گاهی میزنم به دستم ک به خودم جایزه داده باشم

من ی مدت تقریبا دو ماه کنار گذاشتم دستام خیلی خوب شده بود اما الان درگیر پایان نامه ام و استرس شدید دارم به خودم میام میبینم پوست ناخنمو کلا کندم جویدنم خیلی خیلی کمه ،اگه راهی بود که زود دور ناخن هام خوب میشد میگم شاید دلم نیاد دیگه بکنمش خرابش کنم

من ی مدت تقریبا دو ماه کنار گذاشتم دستام خیلی خوب شده بود اما الان درگیر پایان نامه ام و استرس شدید ...

کاش یه ارام بخش ملایم میشد بگی دکتر بهت بده،نه؟ محصولات رسپینا همینجا شنیدم خوبه،  ک پیدا نکردم من،، هیدرودرم داروخانه هاا دارن،،