2777
2789
عنوان

شما بودین چه واکنشی نشون میدادین

358 بازدید | 26 پست

شوهرم صبح رفته ۱۲اومده بچه رو برداشته رفته کمک مامانش اینا نیم ساعتی میشه رسیده داداشش ز زد که بیایین بریم بیرون منم ۹ماه حاملم امروزم کارگر داشتم نرفتم.منو تنها گذاشت رفت گفت داداشم ناراحت میشه خیلیم خسته بودا ولی گفت داداشم ناراحت میشه.الان من بودم میگفتم ۱۰۰۰تا ح به روم میورد که خستم ولم کن اله او بله.بهش گفتم که ناراحت میشم تنهام میذاری میری.توهم خسته ای منم اونقدر رو داشت رفت.کلا دارم براش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب ادم بي وفاييه

زن حاملرو تنها گذاشته؟ اين غريته اخه؟ مردونگي نداره شوهرت

نميدونم چ جوري ولي تورو خداا بد حالشو بگير بي نهايت نامردي كرده در خقت تو الان بارداري مثلا

نبوديم نبايد ميكرد چه برسه الان

👈🏻👈🏻👈🏻لايكم نكنيد لطفا👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻
عجب ادم بي وفاييه زن حاملرو تنها گذاشته؟ اين غريته اخه؟ مردونگي نداره شوهرت نميدونم چ جوري ولي تور ...

اون میدونست از صبح تنهام.دارم بدجورم دارم براش.حرفی نمیزنم که فقط اونقدر بی توجهی میکنم بهش حالش سر جاش بیاد

پاشو

بدو پاشو لباستو بپرش برو خونه مامانت

بگو درد دارم نياز دارم مراقبم باشي

شوهرمم رفته گردش

يااا الكي دردت بگيرره زنگ بزن مادر شوهرتينا يا مامانت ببرتت بيمارستان

ببين از دماغش درااار

كاري كن عذاب وجدان خفش كنه و همه سركوفتش كنن زن حاملرو تنها چرا گذاشتي

پاشو بدو

اون میدونست از صبح تنهام.دارم بدجورم دارم براش.حرفی نمیزنم که فقط اونقدر بی توجهی میکنم بهش حالش سر ...

اين با ناراحتي تو ادم بشو بود تا الان شده بود

پاشو مثل سگ پشيمونش كن

برو بيمارستاني جايي

بعد ازون سگ محلش كن

حرص نخور ۹۰ درصد مردا این اخلاقو دارن پس بیخیال البته من خودم اگه همچین کاری کنه شب باید بیرون بمون ...

ارزوش باشه که این ادا رو سرش درارم ماشالله ناز کش همه شده هان؟از حرص دارم میترکم.اومد وقتی به ک و ن مم نذاشتمش اونوقت اونقدر خودشو بزنه روانی بشه

مامانو بابام فوت شدن.

زنگ بزن به هر كس كه ميدوني خوب ميتونه سرزنشش كنه

يا پاشو برو سينما

بيا بگو بيمارستان بودم و قهر كن بگو

اين وقت شب زن بار ارتو تنها گذاشتي تو مردي؟

اين با ناراحتي تو ادم بشو بود تا الان شده بود پاشو مثل سگ پشيمونش كن برو بيمارستاني جايي بعد ازون ...

برا من رو در اورده.بیمارستانم برم به اون نمیگم که بگه چرا نگفتی میگم به تو کارای من مربوط نیس.واااای سرم داره میترکه.فقط پاش نرسه خونه

برا من رو در اورده.بیمارستانم برم به اون نمیگم که بگه چرا نگفتی میگم به تو کارای من مربوط نیس.واااای ...

يعني با تك تك سلولاي بدنم دركت ميكنم

ببين اون وسط دادات حداقل دست بزار رو دلت اي دلم اي بچم راه بنداز

بزار ببرتت بيمارستان

دكتر تهش ميگه عصبيش نكنين

اومديم سگ محلش كن

اين تنبيه بيشتري لازم داره

سگ محل خالي جواب نميده

يعني با تك تك سلولاي بدنم دركت ميكنم ببين اون وسط دادات حداقل دست بزار رو دلت اي دلم اي بچم راه بند ...

نه بابا اینکارا ادمش نمیکنه.وقتی خستس جرات نمیکنم بگم فلان دردو دارم چون دعوا راه میندازه ایوای خستم اله و بله.الان با اینکه داشت از خستگی میمرد داداشش همینکه ز زد گفت ناراحت میشه از خواب پاشد رفت.یعنی منو اینهمه بی ارزش میدونه.ارزشو نشونش میدم اگه قانون اینجوری پس بشینه قانونا رو ببینه

نه بابا اینکارا ادمش نمیکنه.وقتی خستس جرات نمیکنم بگم فلان دردو دارم چون دعوا راه میندازه ایوای خستم ...

زنگ‌بزن مادرشوهرت یا برادرشوهرت بگو درد داری  .بعدش شوهراو سرزنش کن تنهات گذاشته

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.