2777
2789
عنوان

شما بودین چه واکنشی نشون میدادین

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 26 پست
زنگ‌بزن مادرشوهرت یا برادرشوهرت بگو درد داری  .بعدش شوهراو سرزنش کن تنهات گذاشته

به نظرت ادمه بدونه درد داشتن یعنی چی؟بخدا درد که دارم از دیروز انقباضام شروع شده ولی هیچی نمیگم.بدرک هرچی میخواد بشه بذار بشه.اونو ادمش میکنم

به نظرت ادمه بدونه درد داشتن یعنی چی؟بخدا درد که دارم از دیروز انقباضام شروع شده ولی هیچی نمیگم.بدرک ...

اومد؟😡😡😡😡😡

👈🏻👈🏻👈🏻لايكم نكنيد لطفا👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومد؟😡😡😡😡😡

اره۹ اومد.دوباره یه سر رفت پایین خونشون الان اومد رفت خوابید.من پا نمیشم که دعوا راه بندازم هم خودم هم بچه ی تو شکمم به حد کافی حرص خوردیم.میشینم وقتش بشه یه زهری میریزم تا خودشو نزنه ۱۰۰۰تا گ وه خوردم نگه ول نمیکنم.به روح مامانوبابام اینجوری ولش نمیکنم

اره۹ اومد.دوباره یه سر رفت پایین خونشون الان اومد رفت خوابید.من پا نمیشم که دعوا راه بندازم هم خودم ...

خوب ميكني ولي يه جوري بكن كه خودت و نيني حرص نخورن

اه ازين مردا اه 

يه كم دم نوش ارامش بخش برا خودت دم كن بخور ديگم بهش فكر نكن

من خودم يه جوريم انقدر بهش فكر ميكنم كه داغون ميشم

خوب ميكني ولي يه جوري بكن كه خودت و نيني حرص نخورن اه ازين مردا اه  يه كم دم نوش ارامش بخش بر ...

نه من زیاد خود خوری نمیکنم.کافیه برم تو فاز بی خیالی اونوقت یه دعوای حسابی میخواد  تا از اون فاز بیام بیرون.حتما بهت خبر میدم چطوری رو عصابش راه رفتم.

خوب ميكني ولي يه جوري بكن كه خودت و نيني حرص نخورن اه ازين مردا اه  يه كم دم نوش ارامش بخش بر ...

رفت دیگه تا۱هفته به کارایی بکنم فقط انگشت به دهن بمونه که چه غلطی بود کردم

ارزوش باشه که این ادا رو سرش درارم ماشالله ناز کش همه شده هان؟از حرص دارم میترکم.اومد وقتی به ک و ن ...

زنگ بزن بگو دردم اومده با اه و ناله گردش کوفتش کن بذار نصفه شبی ببردت بیمارستان 😁

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل
زنگ بزن بگو دردم اومده با اه و ناله گردش کوفتش کن بذار نصفه شبی ببردت بیمارستان 😁

تشریف اورده.نه خودمو اصلا با این چیزا ضعیف نشون نمیدم۱۰۰سال سیاه نمیخوام اینجوری کوفتش بشه.باید از شرمندگیش در بیام اساسی

استارتر من اخلاق ادمای مثل تو را میشناسم عزیزم تو این حرفا رو میزنی ولی تلافی نمیکنی الان اگه بیاد خونه با روی خندان واسش درو باز میکنی البته امیدوارم اینجور نباشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
نه من زیاد خود خوری نمیکنم.کافیه برم تو فاز بی خیالی اونوقت یه دعوای حسابی میخواد  تا از اون فا ...

اره بده دلم خنك شه

چون خيلي ناراحتت شدم واقعا دلم ميخواد تلافي شدنشو بشنوم

استارتر من اخلاق ادمای مثل تو را میشناسم عزیزم تو این حرفا رو میزنی ولی تلافی نمیکنی الان اگه بیاد خ ...

اومده عزیزم رفته اتاق خواب منم تو این یکی اتاقم.عزیزم پس اصلا نشناختی کینه ای نیستم ولی تو این موردا انقدر خوب تلافی میکنم اونم خیلی وقته فول نکرده بود یادش رفته چه برنامهایی سرش میارم میخواد یاد اوری کنم

اومده عزیزم رفته اتاق خواب منم تو این یکی اتاقم.عزیزم پس اصلا نشناختی کینه ای نیستم ولی تو این موردا ...

این خوبه که کینه به دل نداری 😍

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم