2777
2789
عنوان

نوزاد تاخیری

| مشاهده متن کامل بحث + 5025 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه تون خوب شد ؟

سلام عزیزم. من پسرم رو از ۹ ماهگی بردم کاردرمانی نشستن رو خیلی زود یاد گرفت ولی چهاردست و پا رفتن و راه رفتنش طول کشید. الان نزدیک ۱۵ ماهشه خداروشکر کم کم داره چند قدم راه می ره. البته به من گفتن پسرم کلا تو همه زمینه ها تاخیر داره هم ذهنی و هم گفتاری ولی کاردرمانگرش میگه همه چیزش خوب میشه دیگه نمیخواد بیاریش واسه تاخیر ذهنی هم خودت باهاش کار کن و پارک ببرش. به نظرم دیگه الکی میخوان بکشونن اونجا پول بگیرن. ولی تاخیر حرکتی شکر خدا دیگه از بین رفته.

سلام عزیزم. من پسرم رو از ۹ ماهگی بردم کاردرمانی نشستن رو خیلی زود یاد گرفت ولی چهاردست و پا رفتن و ...

ا

چندماهگی گردن گرفت؟ازمایشاش چطور بود

بچه من ازمایشاش خوب بودن کاردرمانش میگه خدب میشه اما دکتر ناامید میکنه

سلام. بچه من یه هفته دیگه میشه ۸ ماهه.. بدنش شله و هنوز گردن نگرفته..۱۵ جلسه کاردزمانی و فیزیوتراپ ...

ایشالا درست میشه شاید زمان بر باشه ولی درست میشه نگران نباش عزیزم. دکتر مغز و اعصاب خوب ببرش دکتر اشرفی تهران عالیه اگه تونستی بیارش یکم بد وقت میده ولی عالیه

ایشالا درست میشه شاید زمان بر باشه ولی درست میشه نگران نباش عزیزم. دکتر مغز و اعصاب خوب ببرش دکتر اش ...

اتفاقا واسه اشرفی هم توضیح دادم فیلم هم واسش فرستادم اخه توی خواب لرزش داشت..وکامل رفتاراشو واسش گفتم..تنها دکتری بود امیدوار کرد و گفت تاخیری هست ببر کاردرمانی خوب میشه و لازم نیست بیاریش تهران..

ا چندماهگی گردن گرفت؟ازمایشاش چطور بود بچه من ازمایشاش خوب بودن کاردرمانش میگه خدب میشه اما دکتر ن ...

پسر من از ۴ ماهگی گردن می گرفت ولی موقع نشستن گردنش میافتاد فقط رو سینه که میزاشتم گردن می گرفت تا ۶ ماهگی فک کنم کامل گردن گرفت

اتفاقا واسه اشرفی هم توضیح دادم فیلم هم واسش فرستادم اخه توی خواب لرزش داشت..وکامل رفتاراشو واسش گفت ...

پس خیالت راحت دکتر اشرفی تشخیصش همیشه درسته.  فقط کاردرمانیش رو جدی بگیر و تا میتونی خودت باهاش کار کن. دور از جون بچه ای رو تو کاردرمانی دیدم که فلج مغزی بود ولی انقدر مامانش باهاش کار کرده بود هم میشست هم چهاردست و پا میرفت 

ممنون عزیزم.دعا کن  خوب بشه..

ایشالا خوب میشه. فقط انرژی مثبت داشته باش. باهاش زیاد بازی بکن و تا میتونی چهار مغز و چیزای گرم و مقوی بده به کوچولوست بخوره ایشالا به حق این ماه زود گردن میگیره و بعدش شروع میکنه به نشستن و راه رفتن. تو هم واسه پسر من دعا کن عزیزم. ممنون

اصلا به هیچی علاقه نشون نمیده که خودشو هل بده سمتش دکترا میگن لگنش ضعیفه از نظر حسی درگیره 

خودتون بردید کاردرمانی یا دکتر گفته بهتون

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖