ی دختر تیر ماهی عشق بابایی پرسپولیسی دو آتیشه دانشجو عاشق اهنگ های یاس و علی رضا طلیسچی عاشق فوتسال و پی اس کلا با بقیه دخترا فرق دارم البته عاشق متفاوت بودن هستم اینو یادم رفته بود بنویسم لایکم کنید ریپلای کنید بازم چون عاشق متفاوت بودنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :| حالا نموندنمون هیچ :( چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟ :/
ی دختر تیر ماهی عشق بابایی پرسپولیسی دو آتیشه دانشجو عاشق اهنگ های یاس و علی رضا طلیسچی عاشق فوتسال و پی اس کلا با بقیه دخترا فرق دارم البته عاشق متفاوت بودن هستم اینو یادم رفته بود بنویسم لایکم کنید ریپلای کنید بازم چون عاشق متفاوت بودنم