2777
2789
عنوان

یه چیزی یادم اومدبیایین مشورت بدین

188 بازدید | 21 پست

خانواده شوهرمن خیلی مذهبی اند!من 4ساله ازدواج کردم،شوهرم فقط یکسال اول گیرمیدادکم کم درست شد به حجابم گیرمیداد،مثلاالان بیشتروقتاتوجاده باشیم من روسریم میفته دیگ روسرم نمیزارم،یباررفتیم روستاتوجاده داشتیم برمیگشتیم شال من اومدروی کش موم که بسته بودم(یعنی شالم کامل ازسرم نیفتاد!)من عادی بودم یهومادرشوهرم گف شالت افتاد!!شالت افتاد!!!باصدای بلند!اینجوروقتاچی بهش بگم ک هم بی احترامی نشه هم غیرمستقیم بگم دخالت نکن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرف جامعه رو رعایت کن گلم. اونم بالاخره مادر شوهرته دشمنت نیس. فک نمیکنم عمدی هم بزرگش کرده باشه از نظر اون همون قدر بزرگ بوده شما هم قبول کردی با خانواده مذهبی وصلت کنی به ظاهر هم که شده جلو پدر و مادرش این سری چیزا رو مراعات کن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
به نفع خودت خانم همش که نمی خای توی این دنیای کثیف باشی  مگه به قیامت اعتقاد نداری؟؟؟؟

خوشگلم من خودم نمازوروزه وقرانم سرجاشه فقط میخام به مادرشوهرم بفهمونم توچیزی ک بهش مربوط نیست حق دخالت نداره

چرابابا،الان یه موقعیت اینجوری پیش میادفوراتذکرمیده!دلم میخاد4تااستخوون دستموببرم سمت دهنش!ببخشیدکنت ...

اونا که قبلا دیدنت همینجوری که هستی خواستنت دیگه باز گیر دادنشون چیه .چیزی هم نبوده که اونا بگن ما نمیدونستیم اینجوریه. ولی خب دیگه مراعات کن جلو اون هر روز که نمیبینیش