2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 58 پست
بچه ها به نظرتون ۴ تا تشک کافی نیس؟ اونم از این آماده ها که سبکن؟ فکر نمیکنم دیگه کسی شب بمونه ولی ...

آره بابا کافیه من ۵ تا تشک دارم فقط با ۵ تا پتو همین ۱۰ هم بالشت

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم چرخ گوشت لازمم نبود اصلا نخریدم آیینه شمعدون نگرفتم چون جا نداشتم شاید هر عروسی بگه وااااای ...

منم توستر برداشتم به جای ماکروویو

تو خرید آینه شمعدونم شک دارم فکر کنم اگه بخرم فقط سال اول تو خونمه بعد میزارمش انباری 

چرخ گوشت چرخ خياطي ساندويچ سازو گوشت كوب برقي و تسترو چه مي دونم خيلي خرتو پرتا كاربردي كه نخواهد داشت در اينده بلاي جونت ميشه مخصوصا اگر خونت كوچيك باشه جا پيدا نميكني بزاريشون من كه خونمم كوچيك نيست انقدر ساندويچ سازمو جا به جا كردم اخرش اون روزي شكست رفت پي كارش !!! فكرشو كن چرخ خياطي گذاشته بودم بالاي كمد ديواري جو گير شدم فكر كردم مي تونم برش دارم از اون بالا پرت شد پايين چند تا قطعش شكست يكي نيست بگه سوزن نخ كردن بلد نيستي بي خود چرخ خياطي مي خري!!!! بخار شورم واقعا مزخرفه با يه تي خيلي راحت تر سراميكو كف تميز ميكنم بخار شورم يه بار روشن شده كلا تو هفت سال

بچه ها به نظرتون ۴ تا تشک کافی نیس؟ اونم از این آماده ها که سبکن؟ فکر نمیکنم دیگه کسی شب بمونه ولی ...

نه اصلا منم4 تا درست کردم باورت نمیشه توی این1سال و نیم که خونه خودمم فقط2دست بیشتر استفاده نشد 

اونم یا خواهرم یا مامانم شب مونده

اصلا بیشتر از این نخر کسی دیگه شب نمی مونه

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
ببین دوستم همزن لازمه من اهل پخت شیرینی و کیکم سرخ کن هم از نظرم واجبه تو مهمونی دیگه گازت شلوغ نمی ...

مارک سرخ کنی که استفاده میکنی چیه؟

پلوپز حتما میگیرم چون خیالم از بابت برنج راحت میشه

یه چینی 24 نفره 

یه آرکوپال 6 نفره

کریستال 12 نفره

لوازم برقی آبمیوه گیری- گوشکوب برقی - چرخ گوشت - پلوپز چند کاره

دو دست قابلمه

سرویس قاشق چنگال

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
منم توستر برداشتم به جای ماکروویو تو خرید آینه شمعدونم شک دارم فکر کنم اگه بخرم فقط سال اول تو خونم ...

اگه فکر میکنی بره تو انباری اصلا نخر 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
ای وای چقدر تلافات داشتییییی  

فكرشو كن همون وقت مي تونستم حداقل پونزده شونزده تومن چه بسل بيست تومن صرفه جويي كنم بجاش طلا بخرم طلا گرمي چهل پنج بود !!!! حتي پدرم گفت بيا جهاز مختصر بخر بجاش برات مزدا تري بخرم من خر گفتم ول كن بابا ماشينو هميشه ميشه خريد جهاز يه باره همون ماشين شده دويست ميليون الان همش بابام به شوخي ميگه از اون ماشينا كه هميشه مي تونستي بخري نخريدي!!! حالا وقتي فكر ميكنم پوله بي زبونه دادم به چرت پرتاي بي مصرف اعصابم داغون ميشه جالب سر سيسمونيم كلي با زوق و شوق وسيله خريدم كه به درد نخورد نمي دونم چرا ادم نميشم اساسا

مارک سرخ کنی که استفاده میکنی چیه؟ پلوپز حتما میگیرم چون خیالم از بابت برنج راحت میشه

مینی Appex

خیلی راضی ام 

کم روغن میریزم یه ربعه سرخ میکنه گازم چرب و شلوغ نمیشه

بگیر لازمت میشه

مصرف روغنش به صرفس؟

منظورت نمیدونم چیه..ولی در کل من خودم روغن میریزم اندازه یه لیوان شاید کمتر سبدشو برمیدارم سیب زمینی هارو ک میریزم قشنگ سرخ میکنه ...بعد روغنش میذارم بمونه دفعه بعدی استفاده میکنم باز 

من پارسال واسه خرید جهیزیه میخواستم چرخ گوشت یه تومنی بخرم فروشنده میگفت این چرخگوشت یه تومنی بدردت ...

آره بابا راست گفته😂

من از فروشگاه ميگيرم از اين بسته اي ها اخه دو نفريم و زيادم خونه نيستيم 

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ