2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 58 پست
پس چجور گوشت چرخ ميكنيد  از بيرون بعضي ها نميخرن  اگه نميخريد چرخ گوشت واجبه

از بيرون ميگيريم عزيزم

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرخ گوشت لازم نیس ب خونه خودتون نگاه کن استفاده میکنین اصلا؟ ظرفشویی نیازه از نظرم واسه راحتیه خودت ...

همزن سه كاره مولينكس خيلي خوبه و راحته 

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
بچه ها به نظرتون نیازه دو دست سرویس قاشق چنگال بگیرم؟؟ یه دست از اونا ک کشو داره و اینا یه دستم از ...

من یه دست کشو دار خریدم یه دست از سر همون فقط قاشق چنگالش رو خریدم

دیگه نیازی به چیز دیگه نیست که کافیه همین سرویس

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
من یه دست کشو دار خریدم یه دست از سر همون فقط قاشق چنگالش رو خریدم دیگه نیازی به چیز دیگه نیست که ک ...

آخه مامانم یه ۱۸ نفره از اون دسته سرامیکی گل گلیا برام خریده خیلیه ۱۸ تا با ملاقه و ...

حالا موندم از اون کشو دارا‌بگیرم‌یا نه تازه این دسته سرامیکیا بخورن زمین خورد میشن موندم چیکار کنم

آخه مامانم یه ۱۸ نفره از اون دسته سرامیکی گل گلیا برام خریده خیلیه ۱۸ تا با ملاقه و ... حالا موندم ...

پول الکی داده بابت اونا

اخه قاشق چنگال چند دست نمیخواد که

خب اونا رو بذار واسه مهمونت یه شش یا دوازده نفره معمولی بگیر واسه دم دستیت

حتما نباید کشو دار باشه که

پول الکی داده بابت اونا اخه قاشق چنگال چند دست نمیخواد که خب اونا رو بذار واسه مهمونت یه شش یا دوا ...

آره  اینکارو کنم بهتره خیلی زیاد میشه این همه قاشق چنگال و میخوام چیکار

آره  اینکارو کنم بهتره خیلی زیاد میشه این همه قاشق چنگال و میخوام چیکار

اره سعی کن چیزایی که نیاز هست رو بگیری 

هم به خانوادتون فشار نمیاد هم کابینت ها خلوت تره