2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 58 پست

منم بعد چهارسال هنوز چرخ گوشتم یه بارم به برق زده نشده سرخ کنم بی استفادست یا سبزی خرد کنم زیاد به کارم نمیاد چون مامانم برام خرد میکنه ناهارخوری ۶نفره گرفتم فقط جا تنگ کنه چرخ خیاطی نخریدم پشیمونم الان میخام بخرم

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چجور گوشت چرخ ميكنيد  از بيرون بعضي ها نميخرن  اگه نميخريد چرخ گوشت واجبه

من تو قصابی گوشت میخرم میدم همونجا با چربی برام چرخ کنه میارم خونه

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣

من يه چيزيايي كه واسه خودم بي مصرف مونده ميگم من سال نود يه  رو تختي خريدم يه تومن اصلا استفاده نشد رفته بالا كمد ديواري چون سنگين وكار شده بود همش دلم ميسوزه ميگم كاش اسپورتزجنس خيلي خوب ميگرفتم استفاده ميكردم و غذا سازم اشتباه كردم كاش هر چيشو لازم داشتم جدا مي خريدم اونجوري استفادش راحت تر بود من ماشين ظرفشويي و لباسشوييم بوش بود يخچالمم جنرال الكتريك امريكا بود اون زمان گرون ترين ماركارو خريدم الان فكر ميكنم ال جي هم همون كارو ميكنه الكي پول زيادي دادم مخصوصا ظرفشويي خواهرم ال جي از واسه منم بهتر ميشوره واسه پرده هم هزينه زيادي كردم بيجا بود سه ميليون فقط پرده حالم شد الان ميگم كاش اين اضافه هزينه هارو طلا مي خريدم ميدادم خانوادم به عنوان كادو عروسي بهم بده الان طلاها كلي پولش بود و اين كه يه سري وسايل به درد نخور جمع نكرده بودم البته برا سيسموني هم ماشاالله دوباره اشتباهاتمو كردما ولي مي گم شما نكنيد

ببین دوستم همزن لازمه من اهل پخت شیرینی و کیکم

سرخ کن هم از نظرم واجبه تو مهمونی دیگه گازت شلوغ نمیشه یه ربعه برات سرخ میکنه فقط مینی بخر نه بزرگ من مینی دارم راضی ام

پلوپز هم واجبه تو مهمونی گاز شلوغ نمیشه

قهوه ساز ،چای ساز اصلا استفاده نمیشه فقط دکوره من استفاده نمیکنم..چای تو قوری یه چیز دیگس

غذاساز هم عالیه من استفاده میکنم راحتم باهاش

چرخ خیاطی هم خوبه اما صبر کردم برم کلاس بعد راه بندازمش،بذار بخرن😁😁لازمت میشه

فعلا همینه یادمه

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
جدی برا یکی مثل من اصلا لازم نیست یا اینکه یخچال ساید لازم ندارم یکی ساده کافیه یا مبل نباشه هم برام ...

اره من گوشتو اگه باشه خودم چرخ میدم😂  فرم تو پخت و پز خوبه البته گاز ساده باشه فر جدا چرخ گوشتم خراب شده 🙁

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

من خودم چرخ گوشت لازمم نبود اصلا نخریدم

آیینه شمعدون نگرفتم چون جا نداشتم شاید هر عروسی بگه وااااای نه امکان نداره اما من براحتی قیدش رو زدم

بوفه برنداشتم

یخچالمو ال جی گرفتم اما نه ساید بای ساید 

گازمو طرح فر خریدم

قابلمه هم3 تا سرویس نخر

اگه مثل من از سماور استفاده میکنی، ازچای ساز و قهوه ساز فاکتور بگیر

من غذاساز مو کمتر استفاده کردم، آبمیوه گیری و مخلوط کن هم به همچنين 

اتو هم لازم نیس حتما اتو پرس باشه 

من یه پلوپز گرفتم که زودپز هم هست

همزن برقی چیز خوبیه 

به جای ماکروویو می تونی کمتر هزینه کنی و یه توستر خوب بخری

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
اره من گوشتو اگه باشه خودم چرخ میدم😂  فرم تو پخت و پز خوبه البته گاز ساده باشه فر جدا چرخ گوشت ...

ببین بخدا اینقدر از خریدن گوشت و پخت و پزش توی و فر و این چیزا ناامید شدم اینو میگم که نیاز ندارم چون دارع گوشت و مرغ از دسترسمون خارج میشه