2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

550 بازدید | 58 پست

دوستان عزیز که در حال خرید جهیزیه هستن بیاین با هم همفکری کنیم چه چیزایی واقعا نیازه و به چه چیزایی نیاز نداریم که هم اقتصادی خرید کنیم هم وقتی جهاز و میچینیم خونه خلوت و شیک باشه و بازار شام نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرخ کن همزن چرخ گوشت چرخ خیاطی خیلی لازم نیست یا گاز فر 

چرخ گوشت لازمه فرم لازمه

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

چرخ گوشت لازم نیس ب خونه خودتون نگاه کن استفاده میکنین اصلا؟

ظرفشویی نیازه از نظرم واسه راحتیه خودت

من غداساز تا حالا استفاده نکردم ولی خرد کن گوشتکوب همزن س کاره مولینکس دارم هرروز استفاده دارم

ابمیوه گیری هم خدایی یبار بیشتر استفاده نکردم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

هرکسی با توجه به نیازاش باید ببینه چی بخره . 

مثلا از نظر من چای ساز و قهوه جوش و چرخ گوشت و ماشین ظرفشویی وآرامپز و سرخ کن و بخارپز و تخم مرغ آبپز کن و میوه خشک کن و گوشکوب برقی.

لازم‌نیست .

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

ببین دوستم بستگی به خودت داره چطور باشی مثلا من از همه وسایلام همون اوایل ازدواج استفاده کردم تا همین الان که ۵سال میگذره و دخترم سه سالشه چون خیلی اهل شیرینیو کیکو دسر و ....اینا هستم و از همش استفاده میشه

چرخ گوشتم استفاده میشه حالا برای گوشتم نباشه برای بعضی شیرینیا و فلافل و... هست

چرخ گوشتمو هنو استفاده نكردم بعد يك ساااااال

من پارسال واسه خرید جهیزیه میخواستم چرخ گوشت یه تومنی بخرم فروشنده میگفت این چرخگوشت یه تومنی بدردت نمیخوره تو رندگی.انقد هزینه نکن..برو ببین اول میتونی یک کیلو گوشت بخری خخخخ..ولی من خریدم استفاده میکنم..شما بیرون میدی  چرخ کنن؟

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊