2777
2789

مادرشوهرم اومد خونه ام بعدرفت دستشویی وقتی ازدسشویی آمدبیرون بوی گندی خونه رو فراگرفت وقتی رفت بچه رو بردم دسشویی دیدم دسشویی رو به گوه

کشیده یه وضعی که نگو بعدشب که شوهرم ازسرکارآمد جریان وبهش گفتم اونم رفته نمیدونم به خواهرشوهرم یا مادرشوهرم گفته که یکم بهداشت وتمیزی رورعایت کن حالا میبینم خواهرشوهرم باهام سرسنگینه پیام دادم جواب پیامم رو نداد آیا من کار بدی کردم اشتباه ازمن بوده

هستم۰۰۰۰ اما نیستم

بله کارتون خیلی زشت بود اگه زنداداش خودتون همین رفتار رو با مادرتون میکرد خودتون ناراحت نمیشدین؟

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم اين كار رو نميكردم 

خصوصا اگر همين يك بار پيش اومده ، هميشه فكر ميكنم براي خودمم ممكنه پيش بياد به هر دليلي حواسم نباشه ، روشم اين هست كه تميز ميكنم و به روي كسي هم نميارم 

اگر هر بار اين كار رو ميكنه كه خيلي بعيده بحثش جداست