2777
2789
عنوان

بیایید یگید آیا من بد کاری کردم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 52 پست

مادرشوهرم من هر بار میاد. خونمون با اینکه شوهرم مستقیم و من بارها غیر مستقیم بهشون گفتیم بدمون میاد در. دستشویی و. نمیبندن و هواکش هم نمیزنن خونه ما کوچیکه ببخشید بوی گند میپیچه تو. خونه پذیرایی هم پنجره نداره باز کنم به نظر من این کار. خیلی زشته

تازه خواهرشوهرم میره در. دستشویی باز پسرم میره در و. باز میکنه شوهرم بهش گفت در و ببند هر هر میخنده میگه بذار باز کنه 

وقتی میان بیرون هم در و نمیبندن اخه چند بار. بگیم؟؟؟

چند بار رفتم در و. کوبیدم بازم باز میذارن

عزیزم بوی عطر نمیاد شماهم میری دسشویی شیلنگ و سرشیلنگ و جا سرشیر و در دسشویی رو پر گوه میکنی؟؟؟؟

نمیدونم چرا همه بهت حمله کردن من همچین صحنه ای و. ببینم تا یه هفته نمیتونم غذا بخورم 

خونه خودش هم همینه؟؟؟ خانواده شوهر من خونه خودشون هم وقتی کسی دستشویی نیست هم درش بازه نمیدونم فازشون چیه 

من چیزی بهشون نگفتم ولی شوهرم تو خونه خودمون بارها تاکید میکنه در و ببندید ولی اینا باز میذارن بازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بوی عطر نمیاد شماهم میری دسشویی شیلنگ و سرشیلنگ و جا سرشیر و در دسشویی رو پر گوه میکنی؟؟؟؟

مادرشوهرت بچه بود که این کار بکنه؟یا ناتوان که نتونه تمیز بکنه؟در هرصورت ی مشکلی بوده

اخه کسیم بخواد اذیت کنه نمیاد ک با به گند کشیدن دستشویی طرف شأن و شخصیت خودشو زیر سوال ببره چن تام ح ...

من دیدم که‌می گم فکر می کرد اینو به دهن نمیشه آورد هر وقت میومد طرف اینکارو می کرد چرا تو خونه خودش اینکارو نمی کرد بعضی ها از کوچکترین موقعیت برای اذیت استفاده‌می کنن

چی بگم والا کاش ابروش نمیبردی اگر دوباره تکرار کرد میگفتی،،،،ولی بازم ادم گیج میشه وقتی مشکلی نداشته

یه یار دیگه هم اینکارو کرده بود ولی انداخت گردن مادشوهرش حالاکع اون بنده خدا مرده ورفت دسشویی ومنم رفتم دیدم بعدش فهمیدم واقعأ اون سری هم کار خودش بوده البته اون موقع شوهرم رفته بود دیده بود وباهاش یه بحث کچولو کرداونم گفت من نبودم مادربزرگت بوده حالا میبینم واقعأ اون سری هم کار خودش بود انداخت گردن اون بیچاره

هستم۰۰۰۰ اما نیستم