2777
2789

خیلی تنهام هیچ کسو ندارم صحبت کنم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غمم برای خودمه من برای خودم ناراحتم برای شانس 🍆 ناراحتم برای اینکه حس کردم بی ارزشم برای خودم متاسفام که یکیو انقد راحت تو زندگیم وارد کردم‌تو قلبم وارد کردم و اون حتی موقع کات ذره ای برای موندنم تلاش نکرد حتی تلاش فرمالیته  

اگر حداقل چس تومن تو کارتم بود شاید باهاش یه خرید میرفتم یه کلاس شنا میرفتم‌یکم حالم خوب میشد شاید اگر چند روز مونده به عمل بینیم عملم کنسل نمیشد انقدر حالم بد نبود 

شاید اگر یه گربه داشتم حالم تا این حد بد نبود اگر یه دوست داشتم باهام حرف میزد و تنها نبودم انقدر حالم بد نبود 

حتی از زمان کاتم تا الان وسواس فکریم دوباره شدید عود کرده موهامو بیشتر از قبل میکنم و باهاشون بازی میکنم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بفرمایید خواهرم

میدونی کلیشو بالا گفتم 

ولی بخوام از اول بگم اینه که من با یه پسری دو ترم همکلاس میشم تو تعداد زیادی از کلاسا

میدونی کلیشو بالا گفتم ولی بخوام از اول بگم اینه که من با یه پسری دو ترم همکلاس میشم تو تعداد زیادی ...

خواهرم واقعا واسه اون پسر متاسفم که لیاقت شما رو نداشت

ولی خب دنیا که به آخر نرسیده!

انشاالله یکی بیاد که لیاقتت رو داشته باشه خواهرم

بعد اون از من خوشش اومد بعد چند ماه درخواست داد منم خیلی خوشحال شدم ولی بعد دو ماه یه شب ازش پرسیدم دوستم داری گفت نمیدونم😐

پرسیدم یعنی حست از اول رابطه کمتر شده گفت آره 

گفتم میخوای کات کنیم گفت نمیدونم نظر تو چیه 

دیگه فهمیدم 

دیس ایز ده اند .....💔

عزیزم چند سالته؟ دانشجویی؟ کار میکنی؟

بله دانشجو ۲۰ 

نه کار نمیکنم