2777
2789
وای امان ازدست شماها منظورم باشخصیت بودن توهین نبودها منظورم به فهم وشعورادم بخوره طوریکه نه شخصیت ز ...

فاز روشنفکری برداشتن به نظرم قفل کن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجویی خیلی عالیه

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

وای چرا تاپیک رو به بیراهه میکشونید منظورش اینه به نظرتون کدوم مدل چادر شیک و باکلاسه توی تن هم خوب وایمیسه

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂
بهترین چادر و پوشش ، کلام خوب و متانت یه خانم " چادر ارزشمند ، هر مدلش ربطی به باشخصیت و بی شخصیت ...

منطور استارتر اینه که یه چادر برا خانوم با شخصیت 

نه اینکه کل چادریا با شخصبت 😐

با هرکس مثل خودش ... ،طرف میگه کسی ک چادر ملی میپوشه تو ذوق میزنه و شخصیت نداره🤐🙄

خودت رو مثل من ندون خانم محترم. حرف زدنت معلومه چه شخصیتی داری . کجای حرف من نوشته شخصیت نداره ؟ استارتر پرسیده چه مدلی بپوشم. منم گفتم این مدل این ایراد رو داره. دارم میگم قدیمیه . کلمه بدیه ؟ 

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

ببیند تمام رو سبک وسنگین کنید خودتون بخونید پستهارو هرچادری یه حسن ویه بدی داره واسه همین گفتم شخصیت شاید ازلحاظ خیلیا چادر شخصیت رونمیرسونه ولی یه خانم باید چادری روانتخاب کنه که به زن بودنش لطمه نزنه 

پس نتیجه میگیرم همون ساده بهتره وسنگین تر وخانمی تر 

دانشجویی خوبه اگه قدت زیاد بلند نباشه عربی هم خوبه 

من خودم برا کارهای روزمره دانشجویی میپوشم برا مراسمات یا مهمونی چادر مانتویی دارم و حسنی خیلی دوسشون دارم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

شخصیت خودت از برخوردت مشخص شد . فکر نمیکنم هضم حرفم سخت باشه . درکش راحته که لباس یا چادر یا کفش یا ...

شخصیت با سلیقه ،خیلی فرق میکنه!من گفتم ملی چون فوقالعاده راحته و واسه کسایی که بچه بغل میکنن ،و مدلای جدیدشم اومده،،کلا حرف من اینه که شخصیت رو نمیشه با چادر شناخت ،سلیقه شاید.. و سلیقه ها هم باهم فرق میکنه ،معذرت میخوام اگر من  از نظر شما بی شخصیت و بی سلیقه ام 

من دختری با چهره ببی فیس ،چشمان درشت که کمی به سمت  پایین کشیده شده و دماغی معمولی که نیازی به عمل نداره،لب هایی کوچولو ،با موهای فر کوتاه و ابروهای پهن و پر،اخلاقیات من:مظلوم ،آروم ،انتقاد پذیر،خوش اخلاق،کم صحبت،خوشکل،قد بلند،فیتنس کار،دوستداشتنی ام ،و بی سیاست ، سیاست من صداقت و راستگوییه❤️بنده۱۹ساله و۳ساله عقدم💞