2777
2789
گلم ملی؟! درست داری میگی؟ ملی که سه چهار ساله از مد افتاده و نه تنها شخصیت نمیده بلکه از بس از مد اف ...

خانم با شخصیت ،،،برو هر مدلی ک بهت شخصیییت میده بپوش نظر ماهم نخواه چون قدیمیه😂😂 شخصیت رو تو چی میبینی وااقعا؟؟متاسف شدم!!!

من دختری با چهره ببی فیس ،چشمان درشت که کمی به سمت  پایین کشیده شده و دماغی معمولی که نیازی به عمل نداره،لب هایی کوچولو ،با موهای فر کوتاه و ابروهای پهن و پر،اخلاقیات من:مظلوم ،آروم ،انتقاد پذیر،خوش اخلاق،کم صحبت،خوشکل،قد بلند،فیتنس کار،دوستداشتنی ام ،و بی سیاست ، سیاست من صداقت و راستگوییه❤️بنده۱۹ساله و۳ساله عقدم💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با نظریات موافقینش مخالفم😊

مثلا در مورد اینکه میگن میخوایم برجستگی های بدنمون در مقابل چشم هایی که بهمون بد نگاه میکنن پیدا نباشه چه جوابی داری؟

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
کلا شخصیت وهمه چی به کنار  من همیشه ساده پوشم ولی ازاونجایی که پسرم کوچیکه وبیرون رفتن باهاش س ...

خانومایی که بچه دارن مثل اینکه از حسنی راضی بودن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
گلم ملی؟! درست داری میگی؟ ملی که سه چهار ساله از مد افتاده و نه تنها شخصیت نمیده بلکه از بس از مد اف ...

حتما به ایشون میاد ودوس دارن که میپوشن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مثلا در مورد اینکه میگن میخوایم برجستگی های بدنمون در مقابل چشم هایی که بهمون بد نگاه میکنن پیدا نبا ...

میشه با یه پوشش دیگه هم اینکارد کرد😐😐

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 
عزیزم من خودم چادری هستم چادر قجری هم میپوشم ولی این طرز حرف زدن درست نیست 

بلوز دامن بپوشی بری بیرون بهتر از قجریه که سینه ها و گنده میکنه.. دلشون خوشه چادر ساختن ایرانیا

وووووو وی چقد حرف زدنت بده.. اه اه

با هرکس مثل خودش ... ،طرف میگه کسی ک چادر ملی میپوشه تو ذوق میزنه و شخصیت نداره🤐🙄

من دختری با چهره ببی فیس ،چشمان درشت که کمی به سمت  پایین کشیده شده و دماغی معمولی که نیازی به عمل نداره،لب هایی کوچولو ،با موهای فر کوتاه و ابروهای پهن و پر،اخلاقیات من:مظلوم ،آروم ،انتقاد پذیر،خوش اخلاق،کم صحبت،خوشکل،قد بلند،فیتنس کار،دوستداشتنی ام ،و بی سیاست ، سیاست من صداقت و راستگوییه❤️بنده۱۹ساله و۳ساله عقدم💞

وای امان ازدست شماها منظورم باشخصیت بودن توهین نبودها منظورم به فهم وشعورادم بخوره طوریکه نه شخصیت زن روزیرسوال ببره وهم به سن بخوره وهم تومحیط کاری خوب ومناسب باشه وهم برای دید وبازدید ازدوستانیکه توصیه کتاب هم دادن ممنونم بنده اهل مطالعه هستم 

خانم با شخصیت ،،،برو هر مدلی ک بهت شخصیییت میده بپوش نظر ماهم نخواه چون قدیمیه😂😂 شخصیت رو تو چی می ...

شخصیت خودت از برخوردت مشخص شد . فکر نمیکنم هضم حرفم سخت باشه . درکش راحته که لباس یا چادر یا کفش یا هرچیزی که قدیمی هست رو اگر بپوشی دیگران اون رو سلیقه ی تو میدونن . 

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

من موندم اگر چادری نیستین ودوس ندارین پس تو این تاپیک چیکار میکنید

اگر دوس دارید پس چرا توهین ودخالت میکنید