خانما رفتم دکتر یکی از بچه هام ۲۶ هفته یکی ۲۸ هفته هست کلا نزدیک ۳ هفته اختلاف پیدا کردن و ۴۰۰ گرم هم اختلاف وزن. دکتر گفت بزرگتره به ۳۴ برسه درشون میاریم ولی ممکنه کوچیکه بمیره . میشه اگه تجربه ای دارین بگین . چیکار کنم رشد کنه کوچیکه دکتر بهم گفت هیچ کاری نمیشه کرد
وا چه حرفا یعنی میخوای بگی دکتر گفت بچه۳۲ هفته نمیمونه؟عجب حرفی زده مگه موندن یا نموندنش دست دکتره؟عزیزم به این چرندیات گوش نکن اگه خدا بخواد میمونه وقتی پسر من بدنیااومد وزردی داشت یه پسر کوچولو هم بدنیااومده بود۲۹ هفته اونم بستری بود کنار پسرم چند روز پیش دیدمش مردی شده بود برا خودش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پروتئین مثل گوشت کباب شده و تخم مرغ و شیر برای رشد و وزنگیری بچه خیلی تاثیر داره استراحت کن و استرس هم نداشته باش.. برای حاجتت چله زیارت عاشورا ایت الله حق شناس بخون اگر فکرت مشغوله و نمیتونی نائب بگیر کانال هم داره دوستداران ایت الله حق شناس و مجتهدی ادمینشم از مریدای حاج اقا بوده و بیوگرافیش اینترنت هست خیلی معجزه ا شده به مدد امام حسین علیه السلام این شمارشه02166298983
من اولین باره میشنوم ...یعنی دوتا تخمک با فاصله چن هفته ازاد کردی ک اینجوری شده؟
این اتفاق نادره ولی می افته
همسایه ی ما هم اینطوری بود و متاسفانه یکیش نموند
معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙 خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت