2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا اینجا ببینم

65 بازدید | 4 پست

تو تاپیک گوگوش اتشین طرف ناراحته از پارتنرش یا دوس پسرش یادم نی چی بود منتظر بود برگرده و....

مرده پاشده اومده میگه همتون همینید دیگه همتون بشین تا برگرده😂 جدی بود کاملا!

طرف ناراحته بعد اومدع میگه اشتباه منه که مشاوره میدم مشاوره و زهر مار 

چ شوخی مسخره ایه بعد من ک فقط حرف راستو گفتم تعلیق میکنی؟! چ وضعشه مشکلت چیه واقعا؟! زرت دستت رو دکمه تعلیقه

خود استارتر و تمام کساییم ک تو تاپیک بودن با من موافق بودن میدونستن داره زر میزنه ؛ این اینجور شوخی ای کنه بد نیست من که بگم فقط پشم دارین ک ی حقیقته بده؟😐

این تعلیقا نهایت مسخره بازیه

حالا الان منکه میدونم زرت میای تعلیقم میکنی بازم نهایت دیکتاتوری تونو نشون میده اگه تعلیق کنی

@niniyar‍ 

بعدم ی ووضع دیگه ما حرف بزنیم زرت تاپیک حذف میشه نمیدونم سیاسی بود ال بود بل بود چجوریه ک یسری از کاربرا انگار از خودتونن؟!! هر چیم ک گزارش بزنی تعلیق نمیشن؟!!!

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

سلام اول اینکه با ادبیات مودبانه صحبت کنید و اگر تاپیکی مشکل داره لطفا گزارش بزنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.