2777
2789
عنوان

قرص کلومیفن و آمپول اچ ام جی

3520 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 

امروز دکتر برام قرص کلومیفن و سه تا آمپول اچ ام جی و دوتا اچ سی جی داده، اچ ام جی رو گفته روزه چهار و شش و هشت پری بزنم که فردا باید اولی رو بزنم اما دستور کلومیفن رو نداده، نمیدونم از امشب باید بخورم یا روزه پنج، اگه کسی ميدونه لطفا راهنمایی که که قبل اچ ام جی بایدکلومیفن خورده شه یا از روزه پنجم؟؟؟

خدایا مراقب پسر و همسر و عزیزانم باش....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز رو چندمته؟ از روز دوم و یا سوم کلومیفن رو باید بخوری

روزه سوم، آخه سره پسرم از روزه پنج خوردم اما آمپول اچ ام جی نزدم اونموقع 

نههه از روز سوم باید بخوره

نه عزیزم از پنج پری من این دورم خوردم حتی روی قرص هم نوشته بود پنج پری شبی یکی. 

اینترنتم که سرچ کنی میگ از روز پنج

میشه واسه حاجت روا شدنم ۵تا صلوات به نیت پنچ تن برام بفرستین?

آخه فردا که روزه چهار پری باید آمپول اچ ام جی بزنم نمیدونم حالا قرص رو امشب بخورم یا روزه پنجم، دکتر یادش رفته بنویسه 

دکتر ب من گلوکوفاژ داده ک از ۳ روز اول روزی یک عدد ۳ روز بعدی روزی ۲ تا  ویک هفته روزی ۳ تا و اخرسر هر ۷ ساعت ۲ عدد من الان این هر ۷ ساعت ۲ تا رو ک دوزش میشه 1000باید تا اخر بخورم ولی میترسم یوقت ضرر نداشته باشه؟

نه عزیزم از پنج پری من این دورم خوردم حتی روی قرص هم نوشته بود پنج پری شبی یکی.  اینترنتم که س ...

شما اچ ام جی هم زدی