2777
2789
عنوان

کسی هست؟؟؟ خیلی میترسم!!

449 بازدید | 38 پست

بچه ها؟؟؟ یه روز خونریزی داشتم شیاف استفاده میکنم قطع شده. دکتر گفت فعلا استفاده کن و استراحت کن چون ممکنه دوباره خونریزی کنی. 

کسی بوده اینطوری و نی نی براش بمونه؟ 

خیلی میترسم!! 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توام😢 چند هفتته؟

دیروز رفتم دکتر تو سونو فقط یه حفره بود... گفت خوبه و کیسه باز کرده و اینا ولی اطرافش خونریزی... 

شما چند هفته ای؟؟ 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

عاره عزیزم منم تا هفته ۱۲ لکه بینی و گاهی خونریزی داشتم بارها فک کردم از دست دادم بچمو استراحت وردم شیاف و امپول زدم خدا روشور خوب شدم به خانوم فاطمه زهرا توسل کن صلوات بفرس ب ایشون هدیه کن

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
نترس عزیزم من تا هفته بیست شیاف استفاده کردم جفتم پایین بود

دکتر گفت استراحت کن... الان کلاس نمیرم کلی هم غیبت میخورم حالا اون مهم نیست... ولی کار خونه اینا چی؟؟؟ غذا و ظرف شستن و اینام نباید داشته باشم؟

اگر هماتوم باشه استراحت مطلق میشی اگر جفتت هم  پایین باشه بعد از مدتی بالا میره

نه فک کنم هنوز به حد جفت نرسیدم

دکتر گفت استراحت کن... الان کلاس نمیرم کلی هم غیبت میخورم حالا اون مهم نیست... ولی کار خونه اینا چی؟ ...

نه اصلاااا منکه آبم بخوام به شوهرم میگم واسم بیاره. دو هفته استراحت داد دکتر