2777
2789
عنوان

کسی هست؟؟؟ خیلی میترسم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 38 پست
نه هنوز قراره برم ولی،خطرناکه؟از ماما پرسیدم گفت تا وقتی بیشتر نشه خطر نداره

آخه لک دیدی دیگه... بنظرم دکتر برو حتما سونو کنه اگ داخل رحم خونی چیزی باشه شیاف میده

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که نمیدونستی ازین به بعد مراعات کن

چرا...میدونستم باردارم... اما فکر میکردم مثلا خیلی شجاعم طوریم نمیشه!! 

خیای دعا کن برآم

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

منم جفتم پایین بود خونریزی داشتم شیاف استفاده میکردم جفتم بالا رفت خوب شدم

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
شیش

من هفته ی 7 بودم به خونریزی افتادم...روزی سه تا شیاف میزاشتم که برام بمونه...بعد از دو روز خونریزی قطع شد و استراحت بودم تا یک هفته و دیگه روزی دوتا شیاف میزاشتم....بعدش رفتم سونو دیدم دوقلو باردارم

الان شکرخدا 1/5 سالشونه 

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
من هفته ی 7 بودم به خونریزی افتادم...روزی سه تا شیاف میزاشتم که برام بمونه...بعد از دو روز خونریزی ق ...

عززیزززم... خدا نگهدارشون باشه... برا منم دعا کنین

عززیزززم... خدا نگهدارشون باشه... برا منم دعا کنین

ممنونم گلم

خدا اگه نخواد برگی از درخت نمیفته

اگه قرار باشه بدنیا بیاد ، میاد....فقط مراقبتها و استراحت و شیاف رو رعایت کن

من از توالت فرنگی استفاده میکردم

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.