2777
2789
عنوان

مادرای با تجربه کمممممممممک

136 بازدید | 23 پست

انقباض زایمان چطوریه؟من دوروز پیش یک بار دیزوز دوبار و امروز بیشتر ده بار شکمم سفت شد مثل سنگ درد کمر و دل کماکان دارم ...ولی انقباضام درد شدید نداره اینا علائم زایمانه هفته ۳۹ ام 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم همیشه زایمان و انقباض با درد همراه نیست همین حالات ممکن برای زایمان باشه حتما برو بیمارستان آنجا باشی حداقل ضربان قلب بچه را چک میکنن و مواظب هستند. نامه از دکترت داری دیگه برو همان جا

بله

واقعا؟ناراحتم که چرا درد زایمان نمیگیرتم 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
انقباض زايمان حداقل يكربع يكبار يعني تو يكساعت حداقل ٤بار

الان نا منظمه و بی درد شدید

انقباض زایمانی فاصله شون به مرور کمتر و شدتش بیشتر میشه احتمالا در شرف زایمانی عزیزم

خدا از زبونت بشنوه گلم 😘😘

بله عزیزم همیشه زایمان و انقباض با درد همراه نیست همین حالات ممکن برای زایمان باشه حتما برو بیمارستا ...

نامه نگرفتم هنوز کمر درد دارم چند روز ولی انقباضا بدون درد فقط یکم اذیتم میکنه

ببین خواهشا برو فردا یه سونو بده که الکی دردنکشی دوستم انقدر درد کشید بعد از۵ ساعت بردنش سونو دیدن ...

جدا؟جنینش سالم بدنیا اومد؟ باید برم سونو پس