2777
2789
عنوان

همراهی تو کاهش وزن:///

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 201 پست

میانوعده .دوتا کیوی و دو استکان چای با یه بیسکویت.شام یه تخم مرغ ابپز با نصف یه سیبزمینیوچار کف دست نان سنگک و بعدشم چای دارچین.بدون قند.بعدشم لالا.

عضو گروه نارنجی.هستم سرگروه سمیه۱۳۹۶@.وزن قبل ۷۵وزن فعلی۷۹وزن ایده ال ۶۵.شروع رژیم از ۱دی انشاالله.تا عید میرسم به وزن ایده الم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همه .من صبحانه چهار کف دست نون و پنیر خوردم .میانوعده .کاهو خوردم و ناهار ده قاشق برنج با خورشت خوردم با کمی ماست.میانوعده هم میخام یه لیوان چای بخورم .با دو تا کیوی.

عضو گروه نارنجی.هستم سرگروه سمیه۱۳۹۶@.وزن قبل ۷۵وزن فعلی۷۹وزن ایده ال ۶۵.شروع رژیم از ۱دی انشاالله.تا عید میرسم به وزن ایده الم.

من صبحانه کیک و یک لیوان شیر خوردم میان وعده هم اب هویج بستی و ناهار دوتاسیخ کباب و ۴ کف دست نان سنگگ عصر هم یه دونه کلوچه و چای و کیوی.

البته امروز یکم زیاده روی کردم🙈