دوستان مبلغی پول دارم نمیدونم شمال ملک بخرم یا یه مرکز کاشت ناخن راه بندازم ؟ میدونم که سالن تخصصی ناخن ماهی ده میلیون میانگین درآمد داره از طرفی هم با اتوبان تهران چالوس زمین های مازندران به شدت پیشرفت داره ـ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام شمال زمین نگیر ..چون اکثرشون تغییر کاربری نمی دن ...بعد یه مدت تخریب می کنن ...برو دیوار ببین چقدر ویلا برای مازندران به فروش گذاشتن چون برای همشون حکم تخریب دادن
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
من باشم اول سالن رو راه میندازم که درآمد ماهیانه ام بره بالا بعد با پولها و سودی که میکنم زمین میخرم چون راه افتادن اتوبان حالا حالاها نیست فقط پولم میخوابه
سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟
دقیقا خیلی سخت خرید تو شمال مخصوصا من که آشنا ندارم ولی متل قو امسال قیمت هاش سه برابر شد یکم وسوسه ...
حتما باید آشنا مطمئن داشته باشی خیلی راحت سرتون رو کلاه می زارن ما با اینکه خودمون شمالی هستیم این ریسک رو نمی کنیم
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))