2777
2789
عنوان

خانم هایی که ذهن اقتصادی دارن لطفا نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 48 پست

سلام شمال زمین نگیر ..چون اکثرشون تغییر کاربری نمی دن ...بعد یه مدت تخریب می کنن ...برو دیوار ببین چقدر ویلا برای مازندران به فروش گذاشتن چون برای همشون حکم تخریب دادن 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شمال زمین نگیر ..چون اکثرشون تغییر کاربری نمی دن ...بعد یه مدت تخریب می کنن ...برو دیوار ببین چ ...

دقیقا خیلی سخت خرید تو شمال مخصوصا من که آشنا ندارم ولی متل قو امسال قیمت هاش سه برابر شد یکم وسوسه انگیزه

درسته نظرتون 

حالا یه درصد احتمال بده مشتری نباشه

فعلا ملکو بخر ان شاءالله که خوب باشه براتون

لطفا برا ظهور آقا و خوب بودن رابطه ی بین داداشام و شفای مادرم و خیر و خوش بودن تعبیرخواب داداشم صلوات بفرستین خدا خیرتون بده😙
بله من شالغلم مرکز لیزر موهای زائد دارم 

درامدش خوبه؟چطورمجوز گرفتید؟کجادوره دیدید؟میشه راهنمایی کنید

سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟
دقیقا خیلی سخت خرید تو شمال مخصوصا من که آشنا ندارم ولی متل قو امسال قیمت هاش سه برابر شد یکم وسوسه ...

حتما باید آشنا مطمئن داشته باشی خیلی راحت سرتون رو کلاه می زارن ما با اینکه خودمون شمالی هستیم این ریسک رو نمی کنیم‌

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
بله من شالغلم مرکز لیزر موهای زائد دارم 

سلام دوست عزیز... یه سوال داشتم راجع به لیزر موهای زائد... اگه لیزر کنیم به صورت دائم دیگه مو در نمیاد؟؟؟ میشه هزینه کل بدنو بگید چقدر میشه؟

و اینکه ملک یا زمین بهتره در راستای سوالی که پرسیده بودین.

سلام دوست عزیز... یه سوال داشتم راجع به لیزر موهای زائد... اگه لیزر کنیم به صورت دائم دیگه مو در نمی ...

خیر دائمی نیست دوستم هفتاد درصد دائمی و سی درصد بین شیش ماه تا سالی یک بار  یادآوری میخواد

حتما باید آشنا مطمئن داشته باشی خیلی راحت سرتون رو کلاه می زارن ما با اینکه خودمون شمالی هستیم این ر ...

شما کدوم شهر هستید ملک اگر سند تک برگ و کاربری مسکونی داشته باشه کافیه؟