2777
2789
عنوان

مانتو هاتونو با چیا ست می کنید

476 بازدید | 13 پست

من دوتا مانتو خریدم هرکاری کردم عکس بزارم نشد اپلود نمیشد اینجا

یه چهارخونه قرمز که دیگه همه دیدن میدونن

با یه مانتو جلو باز رنگ سبز دریایی 

مانتو چهارخونه ام جلوش بستس میخوام با شلوار مشوی ست کنم ولی نمیدونم چه شالی روش بپوشم

برا مانتو سبزه هم نه روسری خریدم نه سارفون نه شلوار نظری ندارید عکسی هرچی دارین‌بزارید

خدایا به خداوندی خودت و بزرگیت دل همه منتظرا در همه حال و اوضاع رو شاد کن                                     الهی آمین یا رب العالمین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاه بخر که با همه چی ست میشه و خلاص . من همیشه مسکی انتخاب میکنم تو ابنجور موارد 

مشکی زیرش پوشیدم برا سبزه ولی خیلی بیش از حد مشکی شد گفتم سورمه ایی چطوره

خدایا به خداوندی خودت و بزرگیت دل همه منتظرا در همه حال و اوضاع رو شاد کن                                     الهی آمین یا رب العالمین  
معمولا شال با شلوار و کیف و کفشو ست میکنم چارتایی باهم یا اینکه شال با کیف کفش با شلوار.

خوب الان من زیر سبزه چی بپوشم سفید یا سورمه ای یا مشکی

کیف و کفش طلایی شیک می شه.

کفش طلایی ندارم‌ ولی کیف کرم دارم تا دلت بخواد برا سبزه میگی

نه سفید خوبه 

هر سه اگه سفید بزنم خوب میشه🤔 شال و سارافون شلوار

کیف هم نمیدونم کیفم بگو

بله .می تونی مانتو رو بپوشی رو بری بخری.

🤔طلایی رو دیه با چه مانتوهای میشه ست کرد

قرمز.و سبز رو من دیدم.خیلی خوشگل می شه.رنگهای دیگه رو باید امتحان کنی.

مرسی عجیجممممم