2777
2789
عنوان

جواب تست hpv برا زگیل تناسلی منفی شد

18775 بازدید | 42 پست

یعنی کلا خطری برا بدن من وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی بی خیال زگیل تناسلی بشم؟

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 

الهی شکر

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از جون همسرت الوذه کخ نیست؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

دیگه نگران چی هستی

نگران خود زگیل هستم الان یکساله باهامه

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 
دور از جون همسرت الوذه کخ نیست؟

نه من خودم زگیل دارم ازمایش دادم تستش منفی شد

نگران خود زگیل هستم الان یکساله باهامه

اخی عزیزم ان شاءالله زودی خوب شی کاش به دارو گیاهی رو بیاری

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
نه من خودم زگیل دارم ازمایش دادم تستش منفی شد

خوب یعنی الوده نیستی عزیز دل😍😍😍

یعنی قبلا جوابش مثبت بوده الان منفی شد؟

نه اولین بارم بود ازمایش میدادم ..میگم من زگیل دارم در ناحیه پایین بدنم...جواب ازمایشم منفی شد 

دیگه خیالم راحت باشه ؟؟؟

خخخ منظورم این بود

من ازمایش دادم.مثبت بود

بعدش چیکار کردی ...واکسن حتما حتما بزن