2777
2789
عنوان

جواب تست hpv برا زگیل تناسلی منفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 18776 بازدید | 42 پست
خوب یعنی الوده نیستی عزیز دل😍😍😍

شاید منظورش به این هس که الوده به نوع سرطانیش نیستم

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اولین بارم بود ازمایش میدادم ..میگم من زگیل دارم در ناحیه پایین بدنم...جواب ازمایشم منفی شد  ...

تستای زگیل تناسلی ممکنه فقط نوع های خطرناک رو نشون بدن .. باید بپرسید جایی که ازمایش دادین .

واکسن برا.پیشگیری هست نه درمان، درمانی نداره مگه با رژیم غذایی منفی بشه

استرس نداشته باش ...حتما سالی دوبار ازمایش بده ببین کم تر شده ویروسش یا نه ...مراقب خودت باش ..واکسن هم بالاخره از نوع سرطان زاش جلوگیری میکنع دیگه

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 
استرس نداشته باش ...حتما سالی دوبار ازمایش بده ببین کم تر شده ویروسش یا نه ...مراقب خودت باش ..واکسن ...

زیر نظر دکترم، واکسن فایده ای نداره برا درمان، استرس دیگه ندارم،بعد از مدتی برات عادی میشه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم

[QUOTE=83746713]تو.جواب ازمایشت هست که مبتلا هستی یا نه، کامل توضیح داده[/QUOTE

فکر کنم نوشته نوع ۴۱

زیر نظر دکترم، واکسن فایده ای نداره برا درمان، استرس دیگه ندارم،بعد از مدتی برات عادی میشه

در پناه خدا همیشه تنت سالم باشه خوشحالم برای روحیه ی خوبت

[QUOTE=83746713]تو.جواب ازمایشت هست که مبتلا هستی یا نه، کامل توضیح داده[/QUOTE فکر کنم نوشته نوع ۴ ...

ویروس رو داری اگه.نوشتهlow riskیعنی نوع خطرناک نداری ولی اگه نوشته، های ریسک نوع خطرناک هست

نگران نباش

چون مادر هستم بخاطر همین نگران بودم با امام زمان درد ودل کردم بخاطر دختر یک ونیم سالم به سلامتی بده تا بهش مادری کنم جز من هیچ کس نمیتونه به دخترم محبت واقعی کنه...انشالله شماهم این ویرچس رو ریشه کن کنی از بدنت ..میدونم که این اتفاق برات میفته

چون مادر هستم بخاطر همین نگران بودم با امام زمان درد ودل کردم بخاطر دختر یک ونیم سالم به سلامتی بده ...

انشالله تا همیشه سایه پرمهرتون بالا سر دختر.گلتون باشه، من دو نوع خطرناکش رو دارم موقعی که فهمیدم به تنها چیزی که فک میکردم پسرم بود حالتون رو درک میکنم، ولی دکتر به من گفت حتی نوع خطرناکش فقط سه درصد ممکنه باعث سرطان بشه، توکل به خدا انشالله همه چی خوب پیش میره