2777
2789
عنوان

بيايد تاپيكِ مادرشوهريه🤦🏻‍♀️

238 بازدید | 23 پست

دوستان با مادر همسرتون مشكل داشته باشيد زنگ ميزنيد به خودش بگيد

من مادرشوهرم خيييلي ساده خيلي بي آزاره اما محبت بيش از اندازه و ترس بيش از اندازه اي كه از خواهر شوهرم داره انصافا به اعصاب و روان من همسرم و بقيه خانواده ضربه وارد ميشه

خواهرشوهرم كسي بهش بگه تو سريع دم گوش مادرشوهرم گلگي ميكنه و مادرشوهرمم سريع به طرف ميگه چرا اينجوري گفتي يا اينجوري كردي مريم(خواهر شوهرم)ناراحت شده

يا قبل از اينكه بياد تو جمع ميگه هههييييييسس يه وقت اينو نگيد ناراحت ميشه اونو نگو

خلاصه احتمال ٩٩٪؜ محبتش از ترسه (يه ترس كاملا الكيا كلا از ناراحت شدن و عصباني شدن اون ميترسه!) حالا اگه به من باشه ميگم جهنم خب ناراحت بشه وقتي موضوع الكيه

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو عروسی بایدم بگی جهنم اون مادرشه و از ترس نیس ناراحتی دخترش مساویه با ناراحتی خودش واسه همین فک میکنی میترسه ❤

اگر کسی کودک استثنایی رو میشناسه ک علاقه به زبان داره و تهرانه بگه ❤
زنگ بزنم چی بگم؟ بگم الو سلام چرا بین عروسات فرق قائل میشی؟ اونم میگه چرا حضوری نمیگی پشت تلفن میگی ...

😂😂😂😂

اگر کسی کودک استثنایی رو میشناسه ک علاقه به زبان داره و تهرانه بگه ❤

سليطست حتما

تو هم گلگي كني

گيس و گيس كشي راه ميافته

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

حالا من يه عالم حرف نگفته دارم چون دلم برا مادرشوهرم ميسوزه كلي بيماري داره خودش 

من خواهرشوهرم اندازه ديوارم برام ارزش نداره و بهش اهميت نميدم ولي دلم ميخواد مادرشوهرم بدونه يه چيزايي رو...

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

من یه خاهر شوهرم دارم فوق العاده بیشعور و بددهن ورودت ه ولی شانس داره با چشم خودم دیدم ماپرشو کتک زده .با چشم خودم دیدم خاهرشوهرشو که از شهر دیگه مهمونشون بودن بیرون کرد .ولی شانس داره دو تا مهمون میاد براش خاهرش و مادرش میگن وای عزیزم اینقد خانومه چهل نفر ریختن سرش فامیلای شوهر 

حالا یه بار گفتن سی نفر مهمون داره قربونش برم مام بعد شام رفتیم خونشون دیدم دوازده نفرن با خودشون 😐😐😐

مامان و خاهراش میگن خدای بالا سرمومه 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

منم یدونه از این عتیقه ها نصبیم شده😣😣😒😒😒😒

لوس نونور حسود بی ادب پرو 

ب مادرشوهرم میگفت خفه شو لعنت ب پدرت ک البته فوت شدع پدر مادرشوهرم . ولی مادرشوهزم هیچی نمیگف بهش مجردم هس . خیلی عصبیه . ما هم تو حیاطیم پیششونیم .

ب مادرشوهرم هر فحش هر بی ادبی میکنه ولی چیزی نمیگه فقط خدا نکنه من ی چی بخرم س چار روز فقط اشک و اه و گریه اس تو خونشون . خدانکنه شوهرمن ی چی برا من بخره واییییییی تصورشم دردناکخ

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

شوهرت باید بگه عزیزم نه شوما

خيلي ميگه اما واقعا اهميت نميده اين مشكلات از زمان مجرديش هم بود 

ميدونيد جواب مادرش چيه؟شما ميدونيد اون عقل نداره بچس (٢٧سالشه)نبايد ازش ناراحت بشيد و امثال اينا...

منم یدونه از این عتیقه ها نصبیم شده😣😣😒😒😒😒 لوس نونور حسود بی ادب پرو  ب مادرشوهرم ...

خاهر شوهر من فحش که مثل اب خوردن میده 

بقران یه بار خاهرشوهرش و مادرشوهرش بودن جلو چشم منو اونا با مادرش گیس همو کشیدن کلی فحش بهم دادن بعدم خاهر شوهرشو بیرون کرد گفت برو اونم همسن مادرشه 

الان من بودم مادرشوهرم و خاهرشوهرم تو کل کشور میگفتن مونیکا مادرشو کتک زده ما رو هم بیرون کرده 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
خب تو عروسی بایدم بگی جهنم اون مادرشه و از ترس نیس ناراحتی دخترش مساویه با ناراحتی خودش واسه همین فک ...

عزيزم ما فاميل نزديكيم😅

اگه نميدونستم ترسه كه نميگفتم

نه اينكه خواهرشوهرم بهش بي ادبي كنه يا بزنتشا اصلا از اين مسخره بازيا نيست ولي از ناراحتيش هم مادرشوهرمبهم ميريزه ميره تو خودش