2777
2789
عنوان

زندگی در کیش

892 بازدید | 44 پست

سلام دوستان 

کسی راجع به زندگی کردن در کیش تجربه یا نظری داره؟

قراره برای مدتی برم کیش زندگی کنم با همسرم. ایشون خانواده شون اونجا هستن و به لحاظ مالی و خونه و ماشین و اینا مشکلی نداریم 

ولی از نظر گرما و امکانات میترسم نتونم کنار بیام

خوشحال میشم نظراتونو بخونم

مرسی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیش و دوس دارم حتی هواشو گرماشو

عمر من فدات  🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2299297🪷با جنوبی جماعت از خوشتیپ بودن حرف نزن 😎 عامو خوشتیپ بودن تو جنوب ارثیه 🎀 تو رو دوستت دارم با اینکه حسی ندیدم از سمت تو یکبار لابد دوستت دارم که الان قفل صفحم تصویره چشاته ...من تموم دلخوشیم صدای خنده هات بود منو نفهمیدی ❤️‍🩹 https://abzarek.ir/service-p/msg/2298914من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

فقط تو خونه

ضد آفتاب فراموش نشه

آب هم فک کنم معدنیه

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
از كدوم شهر ميخواي بري ؟ گرما بعضي ها رو اذيت ميكنه . يه مدت برو ببين ميتوني . اگه شاغل نيستي تو اوج ...

تهران هستم و نه شاغل نیستم یعنی کارم عکاسی و تدریس هست که شغل تمام وقت نیست

ای بابا،وقتی پول هست دیگه چ مشکلی میشه داشت،شما تا غروب توخونه زیر،کولر باش عصرم بپر توماشین برد تفر ...

فقط بحث گرماي اونجا نيست شرجي هم اذيت ميكنه  ساعت 12 شب هم بيرون بياي  هوا شرجي هست . تو مراكز خريد و تفريحيش خنكه 

زندگي در كيش بشرط داشتن كار عاليه وگرنه حوصله ات سر ميره، ما هم كيش خونه داريم و نيمه دوم سال بيشتر اونجا هستيم و زياد كه ميمونيم حوصله ام سر ميره

بازارها و اسكله و همه جاش برام تكراري شده

اگه رفتي حتما حتما براي خودت سرگرمي داشته باش

ممكنه با گرما كنار بياي ولي با بيكاري اونجا اصلاااااااا

يك دختر دارم شاه نداره  

فکر نمیکنم سخت باشه...اونجا فکر کنم با کمترین پول میشه ماشین خارجی داشت...فقط گرماش که اونم غروب هوا خوب میشه...روزا هم زیر کولر گازی 

خواهر یکی از دوستام براش موقعیت کاری پیش اومد و یکساله رفته کیش ساکن شده...راضین

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

از قشنگیای زندگی توش اینه که میتونی با قیمت دنا کمری سوار شی، شهر آرومه، بوق توش نمیزنن، رانندگیشون با حساب و کتابه و خلاصه بگم رفت و آمد لذت بخشه اونجا

از نظر گرما هم که کیش جوری نیست که پیاده تو خیابون له له بزنی، یا تو ماشینی یا تو خونه یا محل کار و بازار و خونه ی این و اون که خنکه

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)