2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته میشه بیاین درد و دل

951 بازدید | 110 پست

امشب تولد داداشم بود از یه ماه پیش هم یه کدورت هایی با زنداداشم پیش اومده بود که یه جورایی قهر بودیم طوری که حتی روز مادر هم زنگ نزد به مامانم .امشب گفتیم بریم خونشون هم تولد داداشم رو تبریک بگیم هم کدورت ها از بین بره ولی زنداداشم از خونه بیرونمون کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ بی ادب

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

الان زنداداشت تاپیک میزنه امروز تولد شوهرم بود خواهر شوهر و مادر شوهرم با پرویی بدون دعوت اومده بودن خونمون منم بیرونشون کردم😂😂😂😂😂😂

البته شوخی کردم اون میدونس بخاطر رفع کدورت اومدین؟

خیلی کارش بد بود خودشو بنظرم کوچیک کرده با این کار

برام ۲تا دونه صلوات میفرستی؟محتاجشونم
داداشم اولش همش میخواست یه جورایی معرکه رو بخوابونه وقتی دید داره تند میره عصبانی شد صندلی کنار سالن ...

اگه مامانم جای مامان زنداداشت بود منو جلوی همه تیکه تیکه میکرد

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

کسی که انقدر. موضورو کش بده و علنی بی احترامی کنه واقعاا نمیشه گفت کینه ای حسود. یا اصلا چیه

چقدر. بی احترامی کردن راحت شده

دیگه کسی حد خودشو نمیفهمه و. گذشت از. بین رفت

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد