2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تک نگین درشت داره وسطش البته دست نمیکنم جز مهمونیا ی بدلی تک نگین گرفتم همش دستمه با ی حقله بدلی ...طلاهارو حیفم میاد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

همسم میخواست نگین دار بگیره گفتم ساده بگیر چون هم حلقه اصلیم خیلی سنگینه نمیتونم همش دستم کنم هم یه انگشتر نگین دار هم برای زیر لفظی میدادن البته تک نگین نه برای همین خواستم یه حلقه ساده ام داشته باشم که معمولا دستم باشه از اینایی که حالت بافت داره گرفته 

ولی معمولا تک نگین میگیرن

اگه نظر منو میخوای تک نگین برندار چون قسمت نگینش یکم برجسته تره مدام گیر میاد این ور اونور بخصوص به لباس و روسری

بعدم انگشتر نگین اتمی نخر

در اخر پیشنهادم یه انگشتر تراش دار بدون نگین اما شیکه

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
عزیزم نظر خودمم همینه ولی نگینش اتمی بنظرت ارزش داره و اینکه یه وقت ممکنه بیوفته

منم نگین اتمی گرفتم فقط حواست باشه فروشنده وزن نگین رو نباید روی وزن طلا حساب کنه و وزن خالص انگشتر رو جدا حساب کنه.اگر دیدی انگشتر رو انداخت رو وزنه کشید و حساب کرد قبول نکن چون کارگاه های ساخت طلا همیشه دو تا آتیکت به طلا میزنن یکیش وزن سنگ هاس چه اتمی چه اصل و یکی وزن خالص انگشتر.

این مال منه

گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود / از هرچه زندگیست دلت سیر میشود🥀🍂🍁🏵️‏.                                                             صبر کردن با تحمل کردن خیلی فرق داره.صبر میکنی چون دوس داری، تحمل میکنی چون مجبوری