2777
2789
عنوان

دلم براى خواهر شوهرم مى سوزه ولى....

1069 بازدید | 40 پست

دوستان،خواهر شوهرم خيلى نجيب ،مهربان،مودب ،هنرمند و خانمه واقعا ولى متاسفانه گرفتار يك مرد قدرنشناس شده،چند سالى هم هست كه آقاى نسبتا محتتتتترم،با منشى شركتشون ارتباط داره،ولى اين طفلك آبرودارى كرده و به كسى نگفته،حالا با وجود يك دختر كه دارن ،اون نامرد از خونه بيرونش كرده و به ما پناه اورده ،بچه ها اگه شما بودين چه مى كردين؟

تعداد رای : 59
نظرسنجی
با اين شرايط كنار مى اومديد.
47
79%
بيشتر از ديگران،به راحتى خودتون فكر مى كرديد
12
20%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه همدردم بوده الان من باهلش همدردی میکنم

به صرف اینکه اسم خواهر شوهر روشه از خونم بیرونش نمیکردم!! 

خیلی خوبه که هنوز خونه داداسسو خونه امید و پناهش میدونه

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.

گناه داره 

از هر دستی بدی ازهمون دست میگیری

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    

خواهش میکنم باهاش مدارا کنید 

تا ابد اینطور نمیمونه

اون الان خودش حالش بده مطمئن باش از بابت شما هم معذبه ... این مدت میگذره ولی رفتار خوب شما هیچوقت فراموش نمیشه

دوستان،من سعى مى كنم تا مى تونم دلدارى بدم ،غمخوار باشم،اونم چون خونه ما احساس راحتى مى كنه خونه مادرش نميره،مادر پدرشون هم شهر خودمون هستن،ولى دغدغه من اينه كه تا كى اين حالت ادامه داره؟ مى دونيد واقعا مزاحمتى نداره براى من ،ولى من چون آدم خجالتى هستك هميشه معذبم،حتى اگه خواهر خودم خونه من بمونه...

اگ پدرومادرداره وشرایطش هست درست اینکه بره خونه ی پدرش ولی اگ شرایط اونجا موندن نداره و...بهش فرصت میدادم تا یکم اروم بشه واوضاع درست شه اون الان خودش کلی غم داره تودلش امیدوارم زودترمشکلش حل شه

کمکش کنید تورو خدا اگه در توانتون هست

حتی وکیل بگیرید براش، اگه شاغل نیست براش شغل مناسب پیدا کنید

گناه داره 😔

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)