2777
2789

فال قهوه ی تو چه جذابیتی برا ما داره ک تازه پست اولم نذتشتی و دنبال کو کو میگردی

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر کاری که برا دوستم کرده بودم برا جبران برام فال قهوه گرفت که من نمیدونستم تا حالا فال قهوه بلده چون شغلش آرایشگریه و به خاطر اینکه خانم ها وقتشو نگیرن پیش هرکسی بیان نمیکنه 

شهزاده و پرنسس
در فال قهوه به دختر داییم گفتند در وجودت جن داری ایا واقعا چنین چیزی شنیدید؟

نمیدونم عزیزم پیش هر کسی فال نگیرین ایشون دوستم بودم و میشناختمش برا همین 

شهزاده و پرنسس

گفت که دستهای زیادی رو به بالاست که برات دعا میکنن یه دسته دعای بد یه دسته دعای خوب یه مرد بد ذات و کثیف هم افتاده برات که خوشبخت هم نیست و داره برات دعای بد میکنه ولی چون به خاطر بدذاتیش هست به خودش برمیگرده یه روزی منم بهش گفتم ساراجان اون دسته و اون مرد بد خانواده نامزدم هستن و اون مرد بد هم نامزدم هست گفت ستاره ت خیلی تاریکه به خاطره ازدواجت با این آدم ولی به محض تموم شدن کامل رابطتت بلافاصله روشن میشه ستاره ی بختت و روزهای و آینده خیلی خیلی خوبی در انتظارت هست و خیلی موفق و خوشبخت میشی ولی بابد به طور کامل این آقا از زندگیت بره چون من دارم از نامزدم جدا میشم 

شهزاده و پرنسس

گفت ذاتت خیلی تمیز و پاک هستش برا همین هیچ اتفاق بدی در آینده به امید خدا برات نمیفته و دعاهای بد برمیگرده به طرف خودشون به خاطر خوبی و پاکیت قراره ستاره ت روشن بشه و راحت بشی برا همیشه

شهزاده و پرنسس

گفت به خاطر قدرت خاصی که داری یه نوع قدرت ماورائی که داری دو تا فرشته داری با خودت خیلی تعجب کرد گفت تا حالا تو کسی ندیدم همچین چیزی

شهزاده و پرنسس
در فال قهوه به دختر داییم گفتند در وجودت جن داری ایا واقعا چنین چیزی شنیدید؟

ببینید اگر جنی یا همزادی به کسی حمله کرده باشه معمولا یکی از نشانه های قویش عدم تمایل به ازدواج هستش پیشنهاد میکنم اگر با حرف اون طرف ترس تو دلش افتاده قرآن بخونن و تو خونه مراسم قرآن برگزار کنن و ختم انعام و یاسین تو خونشون بندازن به من هم میگفتن بختت بسنست همزاد داری و فلان به هرکسی اعتماد نکنین

شهزاده و پرنسس