2777
2789

عزیزم ما یه همسایه داشتیم مثل شما بود ینی تو روضه تو سفره نذر اینجور مراسما اینقد گریه میکرد غش میکردچن بار ای وی اف کرد نشد خلاصه بیخیال شد میگفت دیگ اهمیتی نداره برام دیگ بچه نمیخوام ب اصرار شوهرش دوباره ای وی اف کردن همون ماه حامله شد دوقلو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم دیروز یا امروز بود یه تاپیک زد یه کاربر که باردار شده . خودش پلی کیستیک بود و تنبلی و عفونت ا ...

خداکنه منم ازاین معجزه ها ببینم حرف مردم ،سختی های دکتر رفتن،تنهایی ،...همه واقعا عذاب اوره

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
عزیزم ما یه همسایه داشتیم مثل شما بود ینی تو روضه تو سفره نذر اینجور مراسما اینقد گریه میکرد غش میکر ...

خدا ازدهنت بشنوه این بسته اخرجنین ها رودلم نمیاد بریم بذاریم همش میگم این بارم اگه نشد ...نمیدونم هرچی خدابخواد ممنون میشم برام دعاکنید

خدا ازدهنت بشنوه این بسته اخرجنین ها رودلم نمیاد بریم بذاریم همش میگم این بارم اگه نشد ...نمیدونم هر ...

راستشو بخوای منم بچه دار نمیشدم اقدام بودم اینقد ناراحت و غمگین بودم و استرس و نگرانی داشتم همون ماهی ک گفتم شد شد نشد به جهنم حامله شدم ولی چون نمیدونستم کار سنگین کردم بچه سقط شد

راستشو بخوای منم بچه دار نمیشدم اقدام بودم اینقد ناراحت و غمگین بودم و استرس و نگرانی داشتم همون ماه ...

عزیزم انشالله به همین زودی ها مامان شی...انشالله به حق علی اصغر امام حسین هردومون توسال جدید مادرشیم

راستشو بخوای منم بچه دار نمیشدم اقدام بودم اینقد ناراحت و غمگین بودم و استرس و نگرانی داشتم همون ماه ...

شما که خداروشکرمشکل نداریددلیل دیرباردارشدنتون استرسه لطفا استرس روازخودت دورکن

چراگلم مشکل دارم😂 تنبلی تخمدان هر تخمدان 10 تا کیست پی سی او هستم

باطب اسلامی کیست هاتو درمان کن میگن خوب جواب میده ایت الله تبریزیان رومیشناسی میگن روخیلی ها جواب داده

باطب اسلامی کیست هاتو درمان کن میگن خوب جواب میده ایت الله تبریزیان رومیشناسی میگن روخیلی ها جواب دا ...

خیلی با طب سنتی طب صنعتی😁 تلاش کردم نشد بیخیالش شدم الان دیگ اهمیتی نداره 

خیلی با طب سنتی طب صنعتی😁 تلاش کردم نشد بیخیالش شدم الان دیگ اهمیتی نداره 

باشگاه برو مایه فامیل داریم وقتی میره باشگاه کاملا کیست ها ازبین میرم ولی وقتی باشگاه روول میکنه برمیگردن