2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعایی که گفتم رو بخون و توکل کن من همیشه میگفتم اگه صلاحه به ام بده اگر نه طاقت نداشتنشو

ممنون گلم خدا نی نی گلت روبرات نگه دارواگه صلاحه بمن هم قسمت کنه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
ممنون گلم خدا نی نی گلت روبرات نگه دارواگه صلاحه بمن هم قسمت کنه

مرسی عزیزم انشاالله ،الان واقعاً دل شکستم تو دعاهام حتماً برات دعا میکنم شما هم برای من دعا کن وقتی با این سختی بدست آوردمش از دست ندمش🙏🏻😔😭

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
مرسی عزیزم انشاالله ،الان واقعاً دل شکستم تو دعاهام حتماً برات دعا میکنم شما هم برای من دعا کن ...

همون خدایی که بهت داده برات هم نگه اش میداره حتما برات دعا میکنم

همون خدایی که بهت داده برات هم نگه اش میداره حتما برات دعا میکنم

قربونت💗🙏🏻

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
هزینه ای  وی اف چنده؟ خب دوباره برید شاید اینبار شد

اگه جنین فریز داشته باشی میشه ۴تومن من یه بسته فریزی دیگه دارم ولی ازنظر روحی توانش روندارم چون وقتی بعدهجده روزانتظارجوابش منفی میشه دیونه میشم

فک کنم دیروز یا امروز بود یه تاپیک زد یه کاربر که باردار شده . خودش پلی کیستیک بود و تنبلی و عفونت اگه اشتباه نکنم دوتای اخرو و هپسرش با اسپرم ۳هزار که نرپال نییت باردار شد . یچیز معجزه آسا اصلا واقعه معجزه بود بنظرم .