سلام واقعا امسال تصویب شده ک زایمان اولی ها باید طبیعی زایمان کنن یا دکترا میگن طبیعی زایمان کنیم
اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از اول مطب رفتم و میخوام پاسارگاد زایمان کنم چیکار کنم برم بیمارستان اونجا خودم بخوام برام سزارین کنن همون موقع
اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤