2777
2789
عنوان

وزن نوزاد ۴ ماهه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 34 پست
پسر منم شيرخشكيه اولش نان ميخورد الان ببلاك اچ آ هر ٣ روزم يه قوطي ميخوره ولي اصلا تپل نيست بيشتر ق ...

دختر منم قدش بلنده اکثر لباساش ۶ تا ۹ ماهه فقط هم به خاطر قدش گشاده گشاده ولی خب قدش اندازشه

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
ببلاک بچه رو تپل میکنه برادرزاده متم ببلاک میخورد تپل بود

نه اتفاقا آپتامیله که به بچه پف الکی میده ولی در کل دکتر دختر من‌گفت اصلا ربطی به شیر خشک نداره ربط به استخون بندی بچه داره

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ازت،بخدا ادمو فقط میترسونن کاش ی چیزی حالیشون بود

نترس بچه با بچه فرق داره بچه ت قد بلند نیس؟پسرمن قدش خیلی بلنده انگار لاغر مردنیه ولی درحقیقت وزنش به قدش میخوره قرار نیس همه بچه ها با یه الگو جلو برن

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
بخدا بهداشت چرت زیاد میگه من ۵۲ روزه گی بچه م ۵۷۰۰ بود دکتر بودم گفت خیلی هم خوبه،الان پس فردا واکسن ...

دقیقااا پدر منو درآوردن انقدر میگن وای شیر ندادی مریض میشی وای آخه چرا 

اه خیلی بی سوادن واقعا 

دکتر دختر منم بهش میگه سوپر عالی😁

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
خب شیر خودتونه خورده حتما

اره شیر خودمه البته چون شیرم کمه یه مدت شیرخشک دادم باز قط کردم الان شیرخودم با شیر گاو میدم فعلا باردار شدم و باید قط کنم

❤️برای سلامتی مادرم میشه صلوات بفرستین❤️
اره شیر خودمه البته چون شیرم کمه یه مدت شیرخشک دادم باز قط کردم الان شیرخودم با شیر گاو میدم فعلا با ...

اا.. چه خوب منم قصد دارم سریع باردار بشم😁

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
اا.. چه خوب منم قصد دارم سریع باردار بشم😁

وای من شوهرم گف سقط کن منم الکی گفتم زعفرون خوردم راستش میترسم اما خب واقعا سختمه با اینکه 3هفته فک کنم باشم

❤️برای سلامتی مادرم میشه صلوات بفرستین❤️
دقیقااا پدر منو درآوردن انقدر میگن وای شیر ندادی مریض میشی وای آخه چرا  اه خیلی بی سوادن واقعا ...

اصلا میرم بهداشت افسرده میشم میام بخدا انقدر بیسوادن میترسم بچه مو واکسن بزنن.هی میگن شیر خشک نده میرم دکتر میگه نه بده چه اشکال داره.پسر منم ببلاک میخوره

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

من دخترم شیر خودمو میخوره تولد چهارکیلو بود.هفت ماهگی 11و نیم کیلو.

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
وای من شوهرم گف سقط کن منم الکی گفتم زعفرون خوردم راستش میترسم اما خب واقعا سختمه با اینکه 3هفته فک ...

عزیییزم دیگه خدا داده دیگه گناه داره باهم بزرگ میشن

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
پسر منم شيرخشكيه اولش نان ميخورد الان ببلاك اچ آ هر ٣ روزم يه قوطي ميخوره ولي اصلا تپل نيست بيشتر ق ...

پسرتون رفلاکس داره؟؟

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
اصلا میرم بهداشت افسرده میشم میام بخدا انقدر بیسوادن میترسم بچه مو واکسن بزنن.هی میگن شیر خشک نده می ...

آره دقیقا به خدا بچه های شیر خشکی سالم ترن کمتر نفخ و دل درد و کولیک‌میگیرن شیر مادر کلا دردسر داره 

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼