دختر من شیرخشک میخوره یعنی از ی ماهگیش وقتی دیدم واقعا بچم گرسنه میمونه و هرکاری میکنم شیرم زیاد نمیشه دیگه ب حرف بقیه گوش ندادمو شیرخشک بهش دادم،وزن بدو تولدش ۳۱۰۰ بود ک دوماهگیش شد ۵۷۰۰،ی ماه بود ک شیرخشک میخورد،امروز ک رفتم واسه واکسن ۴ ماهگی ۹ کیلو بود ک مراقب بهم گفت وزنش زیاده باید تست تیروئید بده من خیلی ترسیدم،واقعا تیروئید داره بچم من چقد خوشحال بودم ک بچم تپل شده خاکتوسرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون ازت،بخدا ادمو فقط میترسونن کاش ی چیزی حالیشون بود
نترس بچه با بچه فرق داره بچه ت قد بلند نیس؟پسرمن قدش خیلی بلنده انگار لاغر مردنیه ولی درحقیقت وزنش به قدش میخوره قرار نیس همه بچه ها با یه الگو جلو برن
دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘