2777
2789
عنوان

وزن نوزاد ۴ ماهه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزيزم آلرژي به پروتئين گاوي داره،نان اچ آ دادم بهش نساخت ببلاك بهش ميسازه

گلم ببلاک اچ ا برای نوزادانیه که رفلاکس داره هست اگه دکترش داده هیچ ولی اگه خودت میدی نده پسر من بخواطر مصرف همین ببلاک آ ار حالش بد شد تو تب میسوخت و اسهال خونی شد بردم دکتر گفت  ازشیر خشک پسر منم آلرژی داره دکتر بهش آپتامیل اچ ا داد خیلی بهتر شد 

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
گلم ببلاک اچ ا برای نوزادانیه که رفلاکس داره هست اگه دکترش داده هیچ ولی اگه خودت میدی نده پسر من بخو ...

عزيزم اچ آ واسه آلرژيك هاست،اي آر واسه رفلاكسي ها هستش،من نان اچ آ دادم بهش نساخت اسهال شد،اينو دادم بهش ساخت،روش زده واسه آلرژيك هاست دكترش گفت اچ آ بده