2777
2789
عنوان

سن 30 سالگی برای مهاجرت دیره ❓❓

94 بازدید | 17 پست

فکر کنید یه نفر به دلایلی قبل از سی سالگی نتونه مهاجرت کنه. به نظرتون 30 سالگی واسه مهاجرت دیره؟ چون باید بره اونجا چندین سال هم کار کنه 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم چه کشوری؟ 🥲واقعا سخت نیست؟ چون اونجا باید دوبار از صفر شروع کنی

امریکا 

من برنامه ریزی شغلی انجام داده بودم و سه سال برنامه ریختم

اما بازم شرایط هرکس متفاوته

وضعیت مالی الانتون چطوره؟

چه تحصیلات یا مهارتی دارید؟

کجا مد نظرتونه؟

همه اینا مهمه

مهم ترین مساله من دوری ازخانوادم هست که از لحاظ روحی به هم ریخته شدم و خواب و ... به هم ریخته

درکل قطعا سختی خواهد داشت ولی میارزه 

ممکنه بگین کدوم کشور و اینکه شرایطش چجوریه

امریکا

من چون ازمون معادل سازی داشتم و میخواستم از لحاظ مالی بهتر بشم روند مهاجرتم طولانی تر شد

باید ببینید از چه طریقی قصد مهاجرت دارید

امریکا من برنامه ریزی شغلی انجام داده بودم و سه سال برنامه ریختماما بازم شرایط هرکس متفاوتهوضعیت مال ...

چطور میشه کارفرما پیدا کرد از ی کشور خارجی؟؟منظورم اینه ک سایتی جایی داره یا نه،من برادر همسرم آلمانه ولی هیچ کاری برامون انجام نمیدع متاسفانه

چطور میشه کارفرما پیدا کرد از ی کشور خارجی؟؟منظورم اینه ک سایتی جایی داره یا نه،من برادر همسرم آلمان ...

نحوه مهاجرت شما جاب افر میشه

کشور مقصدتون رو تایین کنید 

معمولا کشور ها سایت کاریابی دارن که شما درخواستتون رو ثبت میکنید و اگر شرکتی به تخصص شما نیاز داشته باشه درخواست شما رو پاسخ میده و مابقی مراحل از طریق اون شرکت انجام میشه و دیگه شما باید با اونجا هماهنگ بشید

سایت های کاریابی رو سرچ کنید پیدا میکنید

رزومه کامل رو اونجا بارگزاری میکنید

امریکا من برنامه ریزی شغلی انجام داده بودم و سه سال برنامه ریختماما بازم شرایط هرکس متفاوتهوضعیت مال ...

عزیزم میشه بگی از چه طریق رفتی؟ من عاشق آمریکام اما همه میگن نمیشخ

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔