2777
2789

من دخترم شش سالشه.

پارسال همین موقع ها یه سقط داشتم که دکترم نفهمید پوچ بوده یا خارج رحمی

الان مجدد باردارم. حدود چهار هفته و پنج روز

خییییلی استرس دارم و میترسم.

از اینکه باز هم پوچ باشه، از اینکه قلبش نزنه. 

سر دخترم بیست سالم بود. یا چیزی نمیفهمیدم یا چون تجربه سقط در اطرافیانم هم حتی نداشتیم، نگران نبودم اصلا. 

ولی الان....

میشه برام دعا کنید؟  

میشه بهم دلگرمی بدید؟

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      

راستی شش هفته و چهار روز قلب تشکیل میشه؟ 

چون وقت سونو من اون موقع میشه.

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا این حرفا نزن

گرنگهدار من آنست ک من میدانم ...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه اول منم ۶سالشه الان دومی باردارم ایشالا بچت سالمه نگران نباش دوهفته دیگه برو سونو جای مطمعن خیالت راحت بشه...۵ هفتگی افتادم رو لکه بینی دکتر خیلی ترسوندم بچت خارج رحمی هست رفتم سونو پیشرفته خداروشکر بچم سالم بود و ساک تشکیل شده بود فقط توکلت ب خدا باشه...

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....
راستی شش هفته و چهار روز قلب تشکیل میشه؟  چون وقت سونو من اون موقع میشه.

منم یه دختر دارم دومی رو باردارم البته دومی ناخواسته شد،من دیر فهمیدم باردارم واسه همین ازمایش ندادم مستقیم سونوی قلب دادم دقیقا 6 هفته و 4 روز بودم که قلب تشکیل شده بود ولی بعضیا دیرتر ضربان قلبو میشنون میخوای استرس نگیری 8 هفته بری بهتره

خدایا شکرت...
عزیزم اصلا این حرفا نزن گرنگهدار من آنست ک من میدانم ...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد بچه او ...

ایشالا خدا دو تا بچه تو برات نگه داره.  همیشه به داشتن اشون افتخار کنی.

میشه بپرسم شما چند هفتگی رفتی سونو قلب و تاریخ زایمانتون کی هستش؟

منم یه دختر دارم دومی رو باردارم البته دومی ناخواسته شد،من دیر فهمیدم باردارم واسه همین ازمایش ندادم ...

اخه صاف وسط عید میشه😭😭

اون موقع سونو از کجا پیدا کنم؟؟!!

علت سقط ام هم چون روز تعطیل بود، معلوم نشد. رفتم بیمارستان نجمیه، ازمایشگاه و سونوگرافی اش تعطیل بود!!!!!

ایشالا خدا دو تا بچه تو برات نگه داره.  همیشه به داشتن اشون افتخار کنی. میشه بپرسم شما چند هفت ...

مرسی همچنین شما اون شعری ک نوشتم همیشه مرتب براخودت بخون ...ببین عزیزم من ۵ هفتگی ترسیدم رفتم سونو گفت فقط ساک تشکیل شده دیگه نرفتم تاموقعی ک رفتم تو ۹هفتگی هرچی دیرتر بری استرست کمتره ایشالا ۸ هفته ب بعد برو سونو قلب 

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....
زود نرو 8هفته شدی برو سونو

تا نزدیک های ده هفته که میشه 17 فروردین همه جا تعطیله. 

مجبورم زود برم

حس بدیه منم ی سقط همینطوری داشتم هلاک شدم تااخر بارداری ازبس محافظه کاری کردم

خیلی سخت بهم گذشت

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
تا نزدیک های ده هفته که میشه 17 فروردین همه جا تعطیله.  مجبورم زود برم

کی گفته همه جا تعطیله، اگه تهران هستی سونوگرافی اطهری تو خیابون مطهری شبانه روزی بازه بیخود زودتر نرو به خودت استرس نده

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اخه صاف وسط عید میشه😭😭 اون موقع سونو از کجا پیدا کنم؟؟!! علت سقط ام هم چون روز تعطیل بود، معلوم ...

من چی بگم که سونوی آنومالیم میفته وسط عید،بعضی مراکز بازن،من برای 6 فروردین وقت سونوی انومالی و اکوی قلب جنین گرفتم

خدایا شکرت...