2777
2789
عنوان

کولیک شدید نوزاد دوماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 7150 بازدید | 38 پست
دختر منم همینطور بود از دوماهگی شدت گرفت تا اخر ۶ماه.هیچ دارویی هم اثر نداشت .دورانیه که باید طی شه ...

چقد سخت  تا ۶ ماهگی ک منم از بین می رم:((( اولین تجربه بارداری حسابی زد تو ذوقم....هم بارداریم اذیت شدم، هم زایمانم خیلی سخت بود....الانم ک اینطوری....هر روز میگم فردا بهتر میشه...بدتر میشه....

وقتی این روش اثر نداره دیگه حرفی ندارم. خودتم عرق نعنا بخور بعد هر غذا. منم دوماه این مشکل داشتم. در ...

عرق نعنا یه مدت خوردم...ولی خودمم بعد زایمان یبوست و بواسیر و شقاق شدید گرفتم و هنوز خوب نشده...عرق نعنا بدترش میکنه، ولی همون مدتم رو بچه بی تاثیر بود، عرق کلپوره خوردم، بی تاثیر بود.... کلا صب ناشتا ک پا میشم نفخ دارم....بابام میگن عصبیه.....چون با هیچ دارویی خوب نمیشه...نه خودم، نه بچه.... لبنیات تعطیل ، گوشت گاوی و... تعطیل،حبوبات، مرکبات تعطیل .... روانی شدم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی ازش یه سونو و آزمایش ph stool  و عفونت و چربی مدفوع بگیر

تا خیالت راحت بشه

سونو برای داشتن ریفلاکس و آزمایش هم برای تشخیص به حساسیت به لاکتوز شیر هستش

اگه همه ی اینامنفی شد توکل به خدا پس مطمئنا کولیک

همه میدونیم خوب بودن خیلی خوبه، ولی هیچکس خوب نیست.
چقد سخت   تا ۶ ماهگی ک منم از بین می رم:((( اولین تجربه بارداری حسابی زد تو ذوقم....هم بارداری ...

من تا ۶ماه یا مادرم پیشم بود یا من خونشون بودم .میگذره فقط زیاد روپا تکون ندین که بد عادت میشه.منم دخترمو از بس رو پا تکون داده بودم تا ده ماهگی فقط رو پا میخوابید تا میذاشتم زمین بیدار میشد کلا داستانی داشتم باهاش😆

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام فکر نکنم بازم به پای پسر اول من رسیده باشه پسر من از بس داد زده بود نافش اندازه گردو شده بود &n ...

دقیقا بچه منم نافش بیرونه...زور ک میزنه بدتر میشه... به قول شما مث گردو.اون فتق نافه..دکترا میگن فتق رو دلدردش بی تاثیره....دیشب شام یکم مرغ اب پز با پلو زیره خوردم....ولی از صبش بی قرار بود....از ساعت ۱۰ صب دیروز دیگه نخوابید.... حدودای ۱۲ کلی جیغ و گریه....باز نق زد، دوباره حدودای ۴ جیغ و گریه....باز ول کرد، نق زد، دوبار دیگه ساعت ۸ و ۱۱ شب دوباره جیغ و گریه اساسی... دیشب و دیروز بدترین روز و شبی بود ک داشتیم

من تا ۶ماه یا مادرم پیشم بود یا من خونشون بودم .میگذره فقط زیاد روپا تکون ندین که بد عادت میشه.منم د ...

واویلا...بچه ما از الانم رو زمین زیاد نمیخوابه...بعدش ک هیچی دیگه با این اوصاف ک میگین

خواهش میکنم

امید که زودتر خوب بشه 

خدا برات نگهش داره

البته ناگفته نماند بچه هایی که کولیک دارن تو بغل خیلی راحتترن یعنی دوست دارن فقط بغل باشن

بچه ی منم همیجوری بود

خواهشا از ترس اینکه میگن بچه بغلی میشه و هزار جو ر حرف نترس باور کنید همینکه بچه ی من کولیکش رفع شد دیگه بغلم نیومد مگه موقع خوردن شیر

همه میدونیم خوب بودن خیلی خوبه، ولی هیچکس خوب نیست.

سلام 

نوزادی که خیلی گریه می کنه رو ما احتمال میگیم به اصطلاح "وا افتاده"

یعنی ما تو اصفهان اینجوری میگیم 

باید نوزاد رو ماساژ بدیم یه نوع ماساژ مخصوص هر کسی این کارو بلد نیست

ما نزدیکمون یه خانم پیری هست که این کارو انجام میده 

پسر خواهرم همین طور بود تا دو ماه فقط گریه می کرد اما وقتی بردند ماساژش دادن خیلی خوب شد

این اتفاق که میگم یعنی "وا افتادن" موقع بغل کردن نوزاد ممکنه بیفته

سلام  نوزادی که خیلی گریه می کنه رو ما احتمال میگیم به اصطلاح "وا افتاده" یعنی ما تو اصفهان ا ...

چ جالب...مامانم ی وقتایی ماساژش میدن آروم میشه و خیلی خوشش میاد.حموم هم خیلی دوست دارخ.تو حموم اصلا گریه نمیکنه و خوشحاله،حتی ی سری خوابش برد:))) وقتی لیف می زنیم... شاید اونم به خاطر همینه ک موقع لیف زدن انگار داره ماساژ میشه.حالا شما گفتی جالب بود برام...پس بیشتر ماساژ میدمش

هیچی فایده نداره.دیگه هرچی دوس داری بخور.شانس بچه منم کولیکی بگد تا پنج ماه!!!باید ساخت میگذره

جدی ها...شوهرمم همینو میگه؛ میگه تو ک بخوری نخوری، این گریه میکنه.پس لااقل بخور ک بعدش بدن خودت کم نیاره بیفتی دنبال دوا درمون