2777
2789
عنوان

کولیک شدید نوزاد دوماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 7138 بازدید | 38 پست

دو ماهگی اوج کولیکه خداروشکر دختر من دو ماه و بیست روز کولیکش تموم شد هیچ دارویی روش اثر نداشت گریه های وحشتناکش روانیم کرده بود فقط توی پتو آروم میشد میذاشتیم توی پتو و تابش میدادیم

دو ماهگی اوج کولیکه خداروشکر دختر من دو ماه و بیست روز کولیکش تموم شد هیچ دارویی روش اثر نداشت گریه ...

همین ی رب پیش در حال تکون دادنش لای پتو بودیم.... طفلکی..دلم واسش میسوزه:((((

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب...مامانم ی وقتایی ماساژش میدن آروم میشه و خیلی خوشش میاد.حموم هم خیلی دوست دارخ.تو حموم اصلا ...

اگه کسی بلد باشه اونجوری که باید ماساژش بده

با 1 بار یا 2 بار ماساژ خوب میشه

آخه بچه طفلک گناه داره

من راستش تا حالا اسم کولیک رو هم نشنیده بودم با این که 2 تا بچه دارم

بیشتر به نظرم دلیل گریه نوزاد همینه که توضیح دادم

حالا انشاءالله که زود خوب بشه شمام یه استراحتی بکنید

اگه کسی بلد باشه اونجوری که باید ماساژش بده با 1 بار یا 2 بار ماساژ خوب میشه آخه بچه طفلک گناه دار ...

مرسی.ان شا الله.من خودمم تا قبل این ک بچم به دنیا بیاد نشنیده بودم اسمشو.مامانمم میگن قدیم شما ها اینجوری نبودین....ولی خانواده همسرم همه بچگی خیلی گریه می کردن؛ ظاهرا جنبه ارثی هم داره.

عرق نعنا یه مدت خوردم...ولی خودمم بعد زایمان یبوست و بواسیر و شقاق شدید گرفتم و هنوز خوب نشده...عرق ...

دقیقا مثل من☹ کاش بگید پسرتون کی 

خوب شد 

خدایا عزیزانم رو درپناه خودت حفظ کن🤲

سلام دوستان.کوچولی من دیگه چند روز دیگه ۷ ماهش میشه .

نهایتا آخرای دو ماهگی بود ک یه دکتر براش کولیکز یا کولیک اید رو ک هردو یکی هستن فقط سازندشون فرق داره معرفی کرد و بهش ساخت. و روز به روز بهتر شد الحمدلله و نزدیکای پنج ماهگی دیگه قطعش کردیم دارو رو.فقط حتما حتما سر وقت به نوزاد بدین.دیگه این ک خیلی قطرش غلیظه و نوزاد نمیخوره...تو یکم آب جوشیده ولرم رقیقش کنید،با سرنگ از کنار سینه لای شیر به خوردش بدین. و همشو حتما بخوره.ان شا الله ک نتیجه بگیرید. برای دختر من ۵ قطره صب و ۵ قطره  شب بود.مقدار مصرفشو از دکتر یا داروخانه بپرسین.

عزیزم کولیک نوزادت ۵ ماهگی خوب شد؟

پسر من کولیک داره پدرم در اومده از جیغ و گریه یک و نیم ماهشه یعنی تا ۳ ماه آینده همین بساطو دارم؟!😱

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

سلام

اوناییکه واسه گریه بچشون صدای ضبط شده ی جاروبرقی یاسشواررومیزارن,میگن جواب نمی ده,یه بارخودجاروبرقی روروشن کنن,جواب میده,بچه ی منم کولیک داره دیشب جاروبرقی روروشن کردم معجزه کرد