2777
2789
عنوان

فقط افراد مذهبی لطفا بیان

1000 بازدید | 16 پست

بچه ها شما چکارهایی انجام میدین که هم زندیگتون یکنواخت نباشه هم اعتقاداتون زیر سوال نره، بیرون که میرین هم شیک باشید هم با حجاب، جشن و مراسمات رو چه لباسهایی میپوشید که هم شاد باشه و هم موقر ، تفریحات بیشتر با همسر و بچه هاتون چه جاهایی میرید، در کل هرکی چند مورد از این برنامه هاش رو بگه،ممنونم.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .

خخخخ الان غیر مذهبی ها میان 😄😄

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ الان غیر مذهبی ها میان 😄😄

مخصوصا دوتاش که همجا هستن و باعث دعوا میشن 😂 

یاعلی

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

سلام 

چرا فکر میکنی ک شیک و شاد و خوشحال باشی از خدا دور میشی? 

ایمان ی چیز درونی هستش

هر جور دوس داری بپوش هر جور دوس داری بگرد ایمان هم داشته باش. من همینطوری زندگی میکنم خیلی هم ثروتمند و خوشحال و با ایمان هم هستم

همیشه خداوند کارهایی رو برای ما انجام میدهد ک ما خودمان قادر ب انجامش نیستیم

تو مجلس لباس شیک میپوشم اما نامحرم بیاد مانتو. تو مهمونیا لباس شیک پوشیده. سینما پارک کنسرت خرید هم که با حجاب و عفت منافاتی نداره. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

من خیلی مذهبی نیستم عزیزم ولی پیشنهاد میدم شاید بدردت بخوره 

رنگ موهاتو عوض کن توخونه برا شوهرت -رنگ فانتزی بگیر رنگای مختلفی دارن رنگ کن ولی با شستشو میره -برا تنوع مثلا رنگ آبی بنفش آرایش کن لباس باز و خوشگل بپوش توخونه 

مخصوصا دوتاش که همجا هستن و باعث دعوا میشن 😂  یاعلی

😄😄😁😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
سلام  چرا فکر میکنی ک شیک و شاد و خوشحال باشی از خدا دور میشی?  ایمان ی چیز درونی هستش ...

خوب منظورم پوشش و ایناست، معاشرت و شرکت در مراسمات و ایناست

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .

برا بیرون همین ک مرتب باشی و چادرت تمیز باشه و قشنگ بگیریش کافیه مهمونی هاهم ک لباس مناسب و پوشیده ک هم قشنگ باشه هم مناسب 

تفریح هم ک هر جایی باشه پارک سینما  دل طبیعت رستوران هر جایی 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔

جشنو مراسمات هم لباس جشن ازین بلندا میپوشم آرایش میکنم به خودم میرسم ولی داماد اگه نامحرم باشه یا کلا اکه قرار باشه نامحرم بیاد مانتو و شال میپوشم حواسمن هست جلو دوربین لباسم پوشیده باشه 

لباس های شاد بپوش ولی پوشیده 

تفریح هم که فرقی نداره کجا بری مثلا بجای مشهد بری شمال که گناه نیست، کاباره و دیسکو هم که نداریم گناه باشه 

آرایش هم میشه کرد در حدی که تابلو نباشه گناهی نداره

عروسی و مراسم های ما هم زنونه مردونه جداست گناهی نیست

یکنواختی زندگی هم ربطی به دین مذهب نداره 

من باشگاه میرم بافتنی میبافم کلاس زبان میرم 

خونه فامیل رفت و آمد میکنم

مذهبی نیستم فقط خواستم بگم کم دیوار بکشید تو سایت همین روال طی بشه باید منتظر تاپیکای نژاد پرستی هم باشیم😒😑

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

من معمولیم ولی تو مراسما ک قاطی نیس لباسایه شیک و خوشگل اگه بکمم باز باشه که مشکلی ندارم برایه مهمونیایه قاطی هم مانتو و شلوار و شال شیک میپوشم وقتی هم میزبان باشم شومیز بلند و شال تنم میکنم ارایش خیلی ملایم هم میکنم 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹